Odp: W maju zawody w Bilgoraju
Panowie co tam jest do roboty na miejscu lub okolicy? jeziorko? kawałek lasu czy coś?
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W maju zawody w Bilgoraju
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie co tam jest do roboty na miejscu lub okolicy? jeziorko? kawałek lasu czy coś?
słyszałeś może o czymś takim jak Roztocze (nie mówię tu o pajęczaku, utrapieniu alergików), jeśli tak to właśnie tamte okolice, jeśli nie to może to przybliży ci temat: [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Roztocze_%28kraina%29]Roztocze[/url]
nie słyszałem i nigdy nie byłem w tamtych rewirach, możesz podrzucić jakiś link do zaufanego hotelu albo jakiejś mieściny gdzie warto się zatrzymać
nie słyszałem i nigdy nie byłem w tamtych rewirach, możesz podrzucić jakiś link do zaufanego hotelu albo jakiejś mieściny gdzie warto się zatrzymać
Ja z tamtych okolic jestem w sumie :P
Roztocze jest piękne. Jak ktoś nie był to niech rozważy bo jest zaje**scie naprawde :)
Franz napisał/a:nie słyszałem i nigdy nie byłem w tamtych rewirach, możesz podrzucić jakiś link do zaufanego hotelu albo jakiejś mieściny gdzie warto się zatrzymać
Ja z tamtych okolic jestem w sumie :P
Roztocze jest piękne. Jak ktoś nie był to niech rozważy bo jest zaje**scie naprawde :)
strasznie mnie to cieszy co mówicie, dajcie tylko jakiś konkret, jakie miasteczko, jaki hotel czy coś... planuje przy okazji wizyty na obiekcie w biłgoraju pobimbać gdzieś obok parę dni ;-)
[url]http://mapa.nocowanie.pl/huta_szumy/zdjecia/[/url]
No i w tych lasach goście moturami śmigali swojego czasu. Teraz nie wiem. W chooj ludzi tam zawsze, ale idealny do jazdy :D
jeśli chodzi o miasteczko to polecam Krasnobród. co do samego noclegu to nie pomogę.
W Krasnobrodzie nie wiem jak z noclegiem ale ten zalew to jest straszny syf. Lepiej Susiec-Huta i po tej Tanwi pochodzić :)
1.14.12. Każdy zawodnik zobowiązany jest do używania w parku maszyn mat środowiskowych w
miejscu serwisowania motocykla. Za nieprzestrzeganie powyższego organizator może nałożyć karę
finansową na zawodnika w wysokości do 300 zł
Także lepiej zaopatrzyć się bo kładli nacisk na ekologie wczoraj na szkoleniu
1.14.12. Każdy zawodnik zobowiązany jest do używania w parku maszyn mat środowiskowych w
miejscu serwisowania motocykla. Za nieprzestrzeganie powyższego organizator może nałożyć karę
finansową na zawodnika w wysokości do 300 złTakże lepiej zaopatrzyć się bo kładli nacisk na ekologie wczoraj na szkoleniu
z doświadczenia SRANIE W BANIE
ps. dla zawodników w Biłgoraju jest przyjazna atmosfera jak mało gdzie
Gdzie są zapisy? Wszystko załatwia się na miejscu? Na stronie automobilklubu biłgorajskiego jest mało info ;|
Wybiera się ktoś z Wawy? Ja chętnie bym poleciał na moto majówkę...
Gdzie są zapisy? Wszystko załatwia się na miejscu? Na stronie automobilklubu biłgorajskiego jest mało info ;|
Wybiera się ktoś z Wawy? Ja chętnie bym poleciał na moto majówkę...
Mozesz napisac do nich na @ ze chcesz wystartowac lub na miejscu wszystko zalatwisz !
Co roku nie ma z nimi żadnego problemu :D a zabawy i jazdy duuuuuużo
ZAPROSZENIE na zawody motocyklowe
Automobilklub Biłgorajski w dniu 1 maja (wtorek) 2012r. zaprasza na imprezę motorową -"WYŚCIGI MOTOCYKLOWE" - w 3 klasach pojemności skokowej silników: I -do 600 cm3; II pow. 600 cm3; III -supermoto, Runda Mistrzostw Okręgu Lubelskiego PZM. Zawody zostaną rozegrane na torze kartingowym RCEZ w Biłgoraju, przy ul. Motorowej. Organizator zastrzega sobie ilość zawodników startujących w klasach. Uwaga! Zgłoszenia udziału w zawodach przyjmujemy telefonicznie do dnia 30 kwietnia br. na numer tel. 669-323-000 (Mariusz) /o udziale w imprezie decyduje kolejność zgłoszeń/. Zbiórka godz. 9,00 -przyjmowanie zawodników; 9,40 -trening; 11,30 -START. Szczegółowy Komunikat -zostanie zamieszczony w najbliższych dniach.
[url]http://www.automobilklubbilgorajski.pl/news.php?readmore=215[/url]
Extra :D Zapowiada się zaje*&sta majówka ;P
Wolałbym aby ten dzień miał raczej charakter treningu niż wyścigów ale co tam.. ;)
Polatać zawsze można, czas dla mnie nie ma znaczenia ;)
Panowie kto chętny tak na 100% ??
Z "Tarnowskiej "paczki jest juz zgloszonych 6 SM !!
Zgłaszajcie i przybywajcie , fajny trening przed Gostyniem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W maju zawody w Bilgoraju
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 76 zapytań