1

Temat: Warsztat warszawa

Witam wszystkich

Poszukuję warsztatu w warszawie który ogarnia huski. Mam problem z koszykiem. Nikt nie potrafi mi powiedzieć co ja mam za koszyk. Tak se pomyślałem że może metodą porównawczą.
pzdr.

Huśka 510 sm + yzf 250 + busik na 3 moto + spore chęci do spalania etyliny

2

Odp: Warsztat warszawa

Zajrzyj na [url=http://www.demczuk.pl]www.demczuk.pl[/url] husiek stoi u niego sporo.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/
CRF 490 sumo & CRF 250 MX

3

a gdzieś bliżej nie ma nic?
jak z cenami u Demczuka?

***427***

4

Ceny standardowe. W husqvarnie ma doświadczenie, bo jest dealerem i serwisuje wszystkie które sprzedał.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/
CRF 490 sumo & CRF 250 MX

5

Lubart napisał/a:

a gdzieś bliżej nie ma nic?
jak z cenami u Demczuka?

Witam
Jak mogę spytać to co się sypnęło

6

na razie nic, ale silnik zaczął wydawać dziwne dźwięki i chciałbym to zweryfikować. Sprzęt odstawiłem dzisiaj do Michała także zobaczymy co wyjdzie.
Nie było łatwo, najpierw padał deszcz, potem w garażu zauważyłem, że nie mam powietrza na tyle (nowa opona zmieniona 2 tygodnie temu, a od tego czasu nie jeździłem, więc albo montaż był do bani, albo opona - raczej to pierwsze) potem jak już dopchałem sprzęta pod wulkanizację, to po odpaleniu i przejechaniu 1 km odpadła mi podstawka boczna. Jakaś maskara.

***427***

7

Lubart napisał/a:

na razie nic, ale silnik zaczął wydawać dziwne dźwięki i chciałbym to zweryfikować. Sprzęt odstawiłem dzisiaj do Michała także zobaczymy co wyjdzie.
Nie było łatwo, najpierw padał deszcz, potem w garażu zauważyłem, że nie mam powietrza na tyle (nowa opona zmieniona 2 tygodnie temu, a od tego czasu nie jeździłem, więc albo montaż był do bani, albo opona - raczej to pierwsze) potem jak już dopchałem sprzęta pod wulkanizację, to po odpaleniu i przejechaniu 1 km odpadła mi podstawka boczna. Jakaś maskara.

To nie pozazdrościć

Pytam bo kupiłem ( jakiś czas temu) huśkę do samodzielnego montażu i mam jeszcze parę spraw do podejrzenia. Jak by co zaraportuj jak tam z serwisem bo to chyba najbliżej z tych bardziej ASO.

PZDR

Będę na bemowie w środy to jak pozwolisz to sobie podpatrzę

8

spoko dam znać co i jak.
Co do Bemowa to najprędzej będę za 2 tygodnie, na razie mogę przyjechać popatrzeć i podreptać;]

***427***

9

Lubart napisał/a:

spoko dam znać co i jak.
Co do Bemowa to najprędzej będę za 2 tygodnie, na razie mogę przyjechać popatrzeć i podreptać;]

:(

10

jakby coś mam serwisówkę jak Ci w czymś pomoże.

***427***

11

Lubart napisał/a:

jakby coś mam serwisówkę jak Ci w czymś pomoże.

Serwisówek ci u mnie dostatek

Pzdr

12

ostatecznie problem był z klinem na zębatce rozrządu;] dodatkowo uszczelnienie lag i okazało się że sprzęt fizycznie ma przejechane 20 mh. Także zajebiście;] Zostało jeszcze odblokowanie.
Reasumując polecam Michała, profesjonalnie podejście do tematu;]

***427***

13

szukam kogoś kto profi ustawi zawieszenie i SAGi w 450SMR ?
z doświadczeniem w supermoto
W-wa i okolice

ZAWSZE NA ZIMNYM!

14

Ponoć w ProMotorze mają zaprzyjaźnionego szpenia-magika od SAGów.

15

gadałem z nim... Łukasz bodajże?  zobaczymy co i jak z końcem marca

jakieś inne SPRAWDZONE kontakty?

ZAWSZE NA ZIMNYM!