Temat: Spalnie husqa 125
Siemano, mam pytanko ile powinna spalać taka husqa? Byłem przygotowany na max 7l. Ostatnio zalałem do pełna i zrobiłem niecałe 100km na całym baku, czyli wychodzi mi spalanie 9,5l/100km :O
CRF R 450 SM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Spalnie husqa 125
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemano, mam pytanko ile powinna spalać taka husqa? Byłem przygotowany na max 7l. Ostatnio zalałem do pełna i zrobiłem niecałe 100km na całym baku, czyli wychodzi mi spalanie 9,5l/100km :O
No to ładnie ;D, a mnie dziwi że mój pali jakieś 5,5.
O k... Miałem wieki temu Aprilke 125 (AF1 Futura jeśli dobrze pamiętam). Moto miało coś koło 30 kucy wiec krecilem ja ile wejdzie... Wiecej niz 8 na pewno nie palila. Swita mi przedzial 6,5 - 7,5.
No, ale ja też ekonomicznie nie jeżdze, ze sprzęgła strzelałem itp
Dowiedziałem się od jednego typa, że jemu pali 8,5, no to chyba 9,5 jest jednak możliwym wynikiem, przy strzałach i zapierdalaniu :P
Ja mam huske 125 i pali jakieś 7l po miescie i 8 na torze, minimalnie zszedłem do 6 przy docieraniu :)
może jeszcze ja dopowiem, mi wre 125 paliła tak +/- 7l, a nie żałowałem jej i większość po mieście
2 suw musi palic, moja była Huska na wydechu gianelli i gaźniku 34 ok 8l/100km
Mojaa przy mojej jezdzie spala ok 8.5-9 Nizej zadko kiedy mi schodzii ;) Gaznik dobrze wyregulowany ; )
sorry za offtop, ale widzę kolejny temat o spalaniu. Myślę, że 9.5l/100km jest całkiem możliwe, tylko... czy to jest aż tak istotne?
Jak w baku robi się pusto to znaczy, że trzeba dolać. O ile nie mamy do czynienia z sytuacją, gdzie litr spalany w cylindrze, litr w tłumiku, czy co gorsza wsiąka w glebę, to chyba jest ok co?
stara góralska zasada... kto nie tankuje nie jedzie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Spalnie husqa 125
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 68 zapytań