1

Temat: plastiki drz

kupie plastiki te takie 3 które z jednej strony kryją filtr i te po drugiej stronie 2 .  Są one w kolorze białym w wersji Żółtej . Nie muszą być rzecz jasna nowe :) po prostu mam jakieś badziewiaste po wcześniejszym właścicielu i już 2 sezon się nie będę zastanawiał czy je zmienić ;p  POZDRO

Suzuki drz 400 SM K6

2

Odp: plastiki drz

na allegro sa takie aukcje, gdzie sprzedaja plastiki z jednej strony tylko albo wszystkie, poszukaj tam

Suzuki DRZ 440 SM

3 Ostatnio edytowany przez Wanted (2012-04-03 20:42:33)

glacaa1 napisał/a:

na allegro sa takie aukcje, gdzie sprzedaja plastiki z jednej strony tylko albo wszystkie, poszukaj tam

własnie o to chodzi że sprzedaje je tylko jeden koleś na allegro jeśli chodzi o pojedynczo, a tak to pusto :( ... dlatego moje pytanie !

Suzuki drz 400 SM K6

4

Z tego co pamiętam to cena oryginalnych używanych plastików do DRZ nie wiele różniła się od całego nowego zestawu Acerbisa.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

5

hacker33 napisał/a:

Z tego co pamiętam to cena oryginalnych używanych plastików do DRZ nie wiele różniła się od całego nowego zestawu Acerbisa.

[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-drz-400-e-plastiki-orginalne-i2234025517.html[/url] znalazłem coś takiego i pisze cos takiego : "Cena kup teraz dotyczy osłony filtra powietrza 49 zł Boczki przednie po 90 zł za sztukę Błotnik przedni 70 zł Boczki tył po 70 za sztukę" dobra cena ? jak kupie 3 elementy powinien coś zejść na cenie :) ... wydaje mi się ze jak daje 50 zł za osłonę filtra to za te 2 elementy z drugiej strony to 140 to troszkę dużo, czy nie ? bo jak mnie moja matematyka nie myli to 70 +70 = 140 ;p

Suzuki drz 400 SM K6

6

za te 3 wyjdzie 210zł
cena normalna-dobra
widziałem już 90zł za sztukę w stanie dostatecznym
tak jak pisałem wyżej plastiki są drogie zwłaszcza te używane.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

7

Własnie do mnie dzwonił gościu... One są nowe wiec cena OK :) ... kupie wiec chyba ale z drugiej strony jak to będzie wyglądało porysowane wszystkie inne i tylko te ładne będą  ... :D hmmm

Suzuki drz 400 SM K6

8

hehe chyba juz nie masz czym sie martwic ;]

Suzuki DRZ 440 SM

9

glacaa1 napisał/a:

hehe chyba juz nie masz czym sie martwic ;]

własnie mam dylemat teraz czy nie kupić wszystkiego nowego :D hahahha

Suzuki drz 400 SM K6

10

weź stare plastiki i je spoleruj papierem wodnym i nie będziesz miał problemu :) o ile nie są połamane !

11

są głębokie te rysy nom ale jest to dobry pomysł + nowe naklejki i nie będzie widać ze przednie są bardziej zużyte :)

Suzuki drz 400 SM K6

12

Fikoł napisał/a:

weź stare plastiki i je spoleruj papierem wodnym i nie będziesz miał problemu :) o ile nie są połamane !

Fikol jezeli masz jakies doswiadczenie w tej sprawie, to rzuc okiem na moje pytanie [url]http://forum.supermoto.pl/post93123.html#p93123[/url] ;)

@Wanted ja bym bral wszystko, zaplacisz stowe wiecej a bedziesz mial komplet!

Suzuki DRZ 440 SM

13

glacaa1 napisał/a:
Fikoł napisał/a:

Fikol jezeli masz jakies doswiadczenie w tej sprawie, to rzuc okiem na moje pytanie [url]http://forum.supermoto.pl/post93123.html#p93123[/url] ;)

@Wanted ja bym bral wszystko, zaplacisz stowe wiecej a bedziesz mial komplet!

dokładnie 180 zł a to prawie 200 :P to juz troche jest wole spolerować chyba ale sie zastanowie :)

Suzuki drz 400 SM K6

14 Ostatnio edytowany przez Fikoł (2012-04-03 23:01:46)

Ja tam bym wziął 100 papier starł i co raz to drobniejszym jechał a na koniec opalarką ew jak dobrze zrobione to bez tego się obejdzie. Swoje białe grube rysy polerowałem no i jakiś tam dołek malutki został po niej ale rysy brak. Nie widać po foto  na pewno głębokości rys ale wszystko do spolerowania jest :)

15

Fikoł napisał/a:

Ja tam bym wziął 100 papier starł i co raz to drobniejszym jechał a na koniec opalarką ew jak dobrze zrobione to bez tego się obejdzie. Swoje białe grube rysy polerowałem no i jakiś tam dołek malutki został po niej ale rysy brak. Nie widać po foto  na pewno głębokości rys ale wszystko do spolerowania jest :)

bardzo dziękuje za podpowiedz bardzo pomogłeś juz nie mam dylematu i będę dobrze spał :P :)

Suzuki drz 400 SM K6