Odp: Co sądzicie o tym KTM?
zdjęcie tabliczki przesłane przez sprzedającego, link :
[url]https://picasaweb.google.com/116407094847132835037/Ktm?authkey=Gv1sRgCNjes-qQ37DAngE#5724981717236795778[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co sądzicie o tym KTM?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zdjęcie tabliczki przesłane przez sprzedającego, link :
[url]https://picasaweb.google.com/116407094847132835037/Ktm?authkey=Gv1sRgCNjes-qQ37DAngE#5724981717236795778[/url]
ja bym się opierał na serwisie - jeżeli mówią, że po ostatnich 8 cyfrach to jest inny motor w usa, to był olał ten sprzęt.
Mój ostatni kat miał dokładnie coś takiego samego - w vincheckerze wychodziło że to jakieś tam lc4, a po ostatnich 8 w serwisie wyszło że to superdukeR z usa (podobno stojący jeszcze w salonie)
Jakis grzebany, w 2006r na pewno byl lift. Wydech org ktm, ale taki w tym modelu nie byl montowany, jezeli vin jest niejasny nawet dla serwisu, to sorry. Cos jest nie tak
zadzwon do innego ASO
na jakiejs stronce dekodujacej VIN tez mi wyskoczylo ze to 450sx/450SMR
z moim tez takie jaja byly az w jednym ASO gosc kazal poczekac 30 min i podal dokladne dane wlacznie z tym kto gdzie i kiedy go kupil
w 2006 supermoto wychodzilo z nowymi plastikami ale enduro NAJPRAWADOPODOBNIEJ ze starymi ...
zreszta poszukaj 625 SXC z tych lat
chociaz z tymmoto cos sier musialo dziac
-niby supermoto (ponozka SM, wachacz SM, lagi SM) ale te plastiki jakby enduro
-niema tego dopalacza spalin ale jest EPC (jak sie wywala to oba)
Zadzwonię jeszcze do kilku przedstawicieli z prośbą o sprawdzenie numeru. Dalej się zastanawiam czy i tak się nie wybrać zobaczyć, przejechać się. Może gdyby okazał się w miarę dobrym stanie te różnice w kilku elementach bym przeżył. Człowiek opowiadał o częściach które wymieniał po sprowadzeniu go. Mówi, że wszystkie wymienione elementy są oryginalne ma dowody zakupu z KTM. Kolegów podpowiedzi dają też dobrą podstawę do solidnej negocjacji ceny. Pomyślę.
Kolejni dealerzy potwierdzają, że nie jest to ten motocykl! Olewam więc ten sprzęt! Dzięki!
Kolejni dealerzy potwierdzają, że nie jest to ten motocykl! Olewam więc ten sprzęt! Dzięki!
Masz racje olej go ;-) Ty go mozesz kupic, ale pomysl kto pozniej kupi go od Ciebie ;-)
W sumie pytam żeby się upewnić, czy każdy wyprodukowany KTM (a za tym vin) powinien być w bazie i powinien dać rok prod i inne informacje po rozkodowaniu? Dzwoniłem do dwóch ASO i w dwóch dostałem odpowiedz, że nie ma takiego vinu a gość daje sobie jaja uciąć, ze motor kupił w salonie i że nic nie było kombinowane, tłumaczy to tym (brak info w aso) ze go w nim nie serwisował? Na darmowych stronach tez wychodzi ze vin jest niewłaściwy.
moze zle go odczytal? tez istnieje taka mozliwosc. "kupilem" moto przez net i okazalo sie ze vin byl zly w papierach - jedna cyfra ale w polsce juz bym nei zarejstrowal.
W Gdansku w ASO się przyłożyli i wyszło ze motor istniej.
Może zapytam inaczej: co o nim sądzicie [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2242843968[/url]
Vin mówi, że 2004r, SM, ale że czarny i kupiony we Włoszech, sprzedawca mówi, że kupił jako nowy w Anglii, ma fakturę na zakup, nic nie zmieniał, taki dostał z salonu (pomarańczowy), ale książka serwisowa i instrukcja zaginęła przy przeprowadzkach. U KTMa ostatni serwis na Włocha (szkoda, że nie dopytałem kiedy). Teraz nie wiem czy sobie darować czy jechać (350km w jedna stronę).
Jak dla mnie dość drogi jak na ten rok, a po fotkach nie widać żeby był jakoś zadbany bardzo
Może taki?
[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-lc4-armed-bike-gwarancja-M3107817.html[/url]
Wyglada duzo ladniej niz poprzednio omawiany, mimo ze lancuch pordzewialy. No i nie moge na nim znalezc ... przednich kierunkowskazow
tego komisu bym unikał ... byłem u nich oglądać dwie maszyny i dwie okazały się trefne, na co sprzedający tylko wzruszył ramionami :]
Przebieg mnie trochę przeraża. Mam więcej fotek tego z 2004 jeśli ktoś jest zainteresowany.
Malo teraz ciekawych sprzętów na allegro, chyba zostaje czekać.
Tez kiedys cos tam widzialem w kiepskim stanie, to jest duzy przebieg no co ty, w miare realny przynajmniej jak na tyle lat
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co sądzicie o tym KTM?
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 82 zapytań