16

Odp: kupie crashpady

Ja dzisiaj dopadłem starą deskę z pięknymi czarnymi kółkami:) do drz pret gwintowany fi10, 4 nakretki kontrujące, pare podkładek i crash pady jak sialala. Koszt 9zł bo decha była na stanie:)   W drz z jednej strony podchodzi pręt fi 12 ale od strony nakrętki już lipa więc fi 10 to jedyna opcja. Zawsze można się bawić w przetaczanie jednej strony na 10 ale raczej strata czasu. A co do dł to przymiarka i cięcie wszystko zależy jakie kółka szerokie itp

DR-Z 400SM K7

17

Bonczurski napisał/a:

Ja dzisiaj dopadłem starą deskę z pięknymi czarnymi kółkami:) do drz pret gwintowany fi10, 4 nakretki kontrujące, pare podkładek i crash pady jak sialala. Koszt 9zł bo decha była na stanie:)   W drz z jednej strony podchodzi pręt fi 12 ale od strony nakrętki już lipa więc fi 10 to jedyna opcja. Zawsze można się bawić w przetaczanie jednej strony na 10 ale raczej strata czasu. A co do dł to przymiarka i cięcie wszystko zależy jakie kółka szerokie itp

Fi 10 nie będzie za duża na pewno ?

Suzuki drz 400 SM K6

18

Wanted napisał/a:
Bonczurski napisał/a:

Nie, nie będzie dzisiaj robiłem fi 10 przechodzi, z jednej strony jest spasowane ciasno z drugiej luźno, tak jak pisałem wyżej.
Z resztą możesz sprawdzić weź śrubę m10 i zobacz czy w ośkę wchodzi

DR-Z 400SM K7

19

Bonczurski napisał/a:
Wanted napisał/a:
Bonczurski napisał/a:

Nie, nie będzie dzisiaj robiłem fi 10 przechodzi, z jednej strony jest spasowane ciasno z drugiej luźno, tak jak pisałem wyżej.
Z resztą możesz sprawdzić weź śrubę m10 i zobacz czy w ośkę wchodzi

ok sprawdzę ale to w takim razie pręt muszę kupić większy bo trzeba go będzie nagwintować :) zakupiłem właśnie na allegro kółeczka :) kupiłem czerwone będzie się ładnie komponowało z żółtym poza tym chce kupić jeszcze przewód hamulcowy też czerwony i malowanie zrobić na czerwono tzn jakieś naklejki :)

Suzuki drz 400 SM K6

20 Ostatnio edytowany przez PG660 (2012-03-31 17:07:07)

Jedz do castoramy albo innego sklepu budowlanego,tam kupisz metrowki nagwintowane.

21

PG660 napisał/a:

Jedz do castoramy albo innego sklepu budowlanego,tam kupisz metrowki nagwintowane.

a no dobrze dzięki :) zaraz pojadę, szkoda że śnieg pada xD bo bym to zrobił już dziś i się troche powywracał xD haha

Suzuki drz 400 SM K6

22

Sprzedam komplet crash padów
na ośkę przód tył oraz na podnóżki firmy hustle
[url]http://www.hustlemods.com/index_files/blocks_rollover_15_1.png[/url]

Cena 149 pln

Brakuje tylko śruby przelotowej przez ośkę którą trzeba dobrać indywidualnie w zależności od średnicy ośki.

www.propitbike.pl