1

Temat: Hejo

Częęęść wszystkim hehe :)  Jestem z Warszawy dokładnie Bielany . Jeżdżę na suzuki drz 400 SM 06 mam 20 lat wiec jak można się domyśleć jeżdżę nim dopiero 2 lata ale nigdy nie jeździłem jakoś wyczynowo ale chciał bym się w to pobawić :) niedawno zakończyłem zabawę w cross nie mam na to zupełnie czasu poza tym nie stać mnie na utrzymywanie 2 motocyklów dlatego niedawno sprzedałem ktm sx 200 z 04r . podstawowe pytanie które bym chciał wam tutaj zadać to co zrobić żeby mojej SM dodać mocy przypomnę jest to suzuki drz 400 sm wg mnie jest za słabe ... a po drugie ciche , dlatego się zastanawiałem czy da zrobić przelot z oryginalnego tłumika ? i czy jest w ogole sens ?

Suzuki drz 400 SM K6

2

Odp: Hejo

Cześć

KTM 450 SMR

3

JAk najlatwiej podkrecic drezyne? sprzedac ja :) Siemano, ogolnie  to czego bys nie robil to drz bedzie slaba chyba ze wpakujesz kupe kasy w bigbore, kompletny uklad wydechowy itp itd ale ogolnie to chyba nie kalkuluje sie i wiekszego sensu nie ma, jest duzo tematów na ten temat na forum, poszukaj.

525 EXC

4

tez się zastanawiałem nad sprzedażą ale sam nie wiem czy na niej jeszcze nie polatać przez ten sezon ...

Suzuki drz 400 SM K6

5

Siemanko

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

6

Powitać ;)

7