Temat: Kupię kpl opon do 250 zł :)
Tak jak w temacie. Kupię zestaw opon, na których mógłbym przelatać jeszcze trochę. Nie zamierzam jeździć po lesie, także nie wymagam a'la terenowych opon :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kpl opon do 250 zł :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie. Kupię zestaw opon, na których mógłbym przelatać jeszcze trochę. Nie zamierzam jeździć po lesie, także nie wymagam a'la terenowych opon :)
komplet opon za tą cenę to chyba do roweru albo skutera chińskiego kupisz;) poza tym uniwersalnych rozmiarów opon chyba jeszcze nie zrobili ;)
Ja wyrwałem battlax za 80 ziko na tył wiec z uzywanych coś sobie ogarniesz spokojnie :) Na allegro popatrz bo sporo jest :)
Używane opony z allegro kupować chcecie?? Z doświadczenia nie polecam.
Powiedziało się A trzeba powiedzieć B. Stać cię na moto i przyzwoite opony albo autobus. OPony to jedyny element motocykla przenoszący moc, moment, grip i siłę hamowania na asfalt, nie mogą być stare, połatane zużyte i z allegro.
Niedługo będziecie chcieli kupować klocki hamulcowe lekko używane...
i olej byle nie zbyt przepracowany :P
filterek może zostać stary, przecież nie jest dziurawy, a dętka póki nie ma wiecej łatek niż jest na niej miejsca też sie nadaje. wymieniać nie trzeba.
No klocki bez przesady :D Może i masz racje z tymi oponami, ale jak bym kupił nowe to potem żal przypalić czy zablokować koło. Kupiłem tego Battlaxa chyba 2010 i nie narzekam, napewno na nowym lepiej by było ale źle nie jest, w końcu to tylko 125.
Pod koniec listopada kupiłem na allegro Mutanta na przód.
2009r., jeszcze cypki nie starte. Opona po testach w tym roku zdała egzamin.
Z przesyłką zapłaciłem 120zł. Więc można coś znaleźć.
No właśnie. Dlatego piszę tutaj, bo myślę, że można coś znaleźć w tym pułapie cenowym.
Opony najlepiej 120/17 i 160/17 do ktm lc4 sm :)
Matysek masz PW
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię kpl opon do 250 zł :)
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 79 zapytań