Odp: Mistrzostwa bez Mańka? :(
no to może sprzedajesz szpeja ?? i za ile ??
Jakie to miłe!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa bez Mańka? :(
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no to może sprzedajesz szpeja ?? i za ile ??
Jakie to miłe!
Ratel napisał/a:no to może sprzedajesz szpeja ?? i za ile ??
Jakie to miłe!
i taktowne :)
zdroweczka Maniek!!!
znając Ciebie to szybciej niż w Kisielinie Cię zobaczymy na zawodach, przecież Ty chwili na dupsku nie potrafisz wytrzymać to co dopiero pół roku. :D zdrówka
zrastaj się szybko Maniek!
Dobre informacje. Operacja nie jest potrzebna moze za 3 miesiące będę sprawny i gotowy do jazdy.
hahaha, wiedziałem!! To dobra wiadomość, "szkoda że tak późno się rozje...ś bo wszystkie rundy byś zaliczył" ale jak to mówią lepiej późno niż wcale
Jak Maniek pisze że 3 miesiące to pewnie ma na myśli 3 tygodnie ;-)))))
Zrastaj się bo "zapierdalać trzeba"
Masz PW
No to dziś zdjeli mi gips z prawej ręki. Za 3 tyg orteza z barku. Od dziś rehabilituje dłoń bark pózniej. Moze uda sie ruszyć na druga rundę :)
No to dziś zdjeli mi gips z prawej ręki. Za 3 tyg orteza z barku. Od dziś rehabilituje dłoń bark pózniej. Moze uda sie ruszyć na druga rundę :)
Swietna wiadomosc.
POmysl i o pierwszej rundzie. W MP jest nas malo. Jadac nawet z nogami na kierownicy zdobedziesz cenne punkty i masz szanse na Majstra MP na koniec sezonu.
Na chwile obecna mam zero mięśni w obreczy barkowej z lewej strony. Za 3tyg będę mógł dopiero ruszać ręka :(
Za 3 tyg przecietny obywatel bedzie mogl ruszac reka. Ty jestes zdeterminowany i skoncentrowany na celu.
Połamałeś lewy bark, a w Gostyniu masz wszystko w prawo, czyli pchasz kiere prawa reką.
Nie widze problemu, abyś startował już w pierwszej rundzie.
Crazy ma karetkę, więc zna się na medycynie :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa bez Mańka? :(
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 73 zapytań