Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Peka, jak możesz to podjedź. Ja spróbuję zbadać temat rejestracji na SAM.
Moto idealne do moich wymagań, a na "normalną" 690 kasy nie starczy ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Peka, jak możesz to podjedź. Ja spróbuję zbadać temat rejestracji na SAM.
Moto idealne do moich wymagań, a na "normalną" 690 kasy nie starczy ;)
ciekawy temat z ta rejestracja jako SAM...
przypuszczam, ze jezeli byloby to takie latwe, tanie i szybkie w realizacji, to na allegro nie istnialoby SMC 690 tylko SAM bez numerow ramy !! :)
Przez ostatni rok to chyba z 4-6 SMC bez papierow na allegro lezalo.
A jeden z numerem od DUKE'a 690 pojawił się ponownie. Mi już kiedyś moto skradziono i nie podobają mi się takie kombinacje z "załatwianiem papierów". Nikogo oczywiście nie oskarżam, ale bądźcie ostrożni i pamiętajcie że POPYT KSZTAŁTUJE PODAŻ.
rafal_ napisał/a:[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2227715111[/url]
Zna się ktoś na przepisach co do takich kombinacji?Nie wiem jak się mają przepisy do tego, ale mógłbym przy okazji podjechać obejrzeć jakby ktoś chciał.
Bez układów albo farta- bez szans. Wymogiem rejestracji na SAMa jest rama, która nigdy nie miała cech indentyfikacyjnych, czyli numeru. Nie zmienia to postaci rzeczy, że się da. Sam mam moto z rejestracją na SAMa....
witam koledzy
przecież to jest ten motocykl [url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-lc4-super-moto-zamiana-i2218410853.html[/url]
sam dzwoniłem do gościa w środę o 18 i na czwartek bylem umówiony na oględziny po telefonie w czwartek rano dowiedziałem się ze już sprzedany.
Podpytałem go jak sprawa z motorem wyglądała to: sprowadzony z angli w Czesiach poskładał w całość i wystawił zobaczyć co wyniknie, nawet była zmiana ze może sprzedać na części. Papierów nie ma i wyrobić już nie będzie można, jedynie co kombinowanie .............
Nie wiem kto qpil czy ktos z forum to ok zalu nie ma jak będzie jeździł ale jak handlarz to podobna opcja jak ostatnio z husqvarna 510 co wypierał sie wypierał a później jak już pojechał to az dostał bloka ......... ale jak byliście chętni to za 9,5 tys można było ja wyrwać a teraz to tylko dajemy zarabiać handlarzowi
Ano fakt . . .
Jak ja gadałem z gościem, to mi powiedział, że ściągnął w całości, kilku rzeczy brakowało i składał, motocykla nawet nie uruchamiał bo czegoś mu tam brakowało. Znalazł się sprytny, co kupił z 9500 i szuka frajera za 13.... Gdyby takie sprzety dalo sie rejestrowac jako "SAM" to w sumie rownie dobrze daloby sie zarejestrowac kazdy kradziony pojazd, wiec to jakis nonsens.
jak by sie dało i było by to proste to pierwszy by to zrobił a nie za tak niska cenę sprzedawał drugi myślał ze jest większym cwaniakiem i ze sobie poradzi ale chyba az tak proste to nie jest skoro może przytulic 10 tys i wystawić z papierami za około 19 tys skoro podaje cenę to już się dowiadywał ....
Wiec jakby to powiedzieć - szkoda słów
Jeżeli ktoś jest na kupnie i skoro koleś twierdzi że się da na SAM-a zarejestrowac i koszt to 500pln (jak pisze w aukcji) to będąc potencjalnym nabywcą zapoponowałbym, że dam mu np 1000pln więcej i niech mi to zarejestruje ;>
Pewnie sam go kupił i myślał że mu sie uda, a teraz szuka naiwnego frajera.
Zgadza się, ale skoro twierdzi że się da, to niech rejestruje i zarobi więcej ;p
[url]http://allegro.pl/suzuki-dr-z-400s-supermoto-salon-polska-jak-nowy-i2227061198.html[/url]
Co o tym myślicie?
Tak jeszcze przeleciałem tą aukcje i widze, że mała tarcza założona, troche lipa.
[url]http://allegro.pl/suzuki-dr-z-400s-supermoto-salon-polska-jak-nowy-i2227061198.html[/url]
Co o tym myślicie?
Tak jeszcze przeleciałem tą aukcje i widze, że mała tarcza założona, troche lipa.
Mała tarcza ponieważ jest to wersja E - na kołach SM ;)
wogl. wydaję mi się,że wygląda trochę na takiego składaka... lecz może to tylko moje fanaberie...
Widziałem koła SM z DR-Z na sprzedaż na allegro i też była taka mała tarcza. To tak ma być czy poprostu jakieś przekładki z kółek enduro?
Może sie nie znam, ale ta felga z przodu nie wygląda na 17 cali. Nie jest to wersja E tylko S :)
Strony Poprzednia 1 … 116 117 118 119 120 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.141 sekund, wykonano 38 zapytań