Odp: Mistrzostwa bez Mańka? :(
Maniek! Nie poddawaj się! Zdrowia!
Marek #26
It's all about the style, passion and fun :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa bez Mańka? :(
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Maniek! Nie poddawaj się! Zdrowia!
Dużo zdrówka Maniuś, niestety takie są uroki tego sportu, mi zostało do połamania chyba tylko bark już wszystko przeszedłem, jeszcze raz dużo zdrowia i trzymaj się
Nieprzyjemna sprawa. Wracaj do zdrowia;]
Szczerze wierze że uda Ci sie jeszcze w tym sezonie startować. Życze szybkiego i bezbolesnego powrotu do zdrowia :)
Jak najszybszego powrotu do zdrowia Maniek ! Żebyś jeszcze w tym sezonie pośmigał :)
dzieki clopaki za zyczynia. bede robil co w mojej mocy zeby chc w ostatniej rundzie wystartowac. rehabilitacja bedzie rozpoczeta zaraz po zrosnieciu kosci i zobaczymy jak bedzie.
Wracaj do zdrowia ;) szkoda, bo fajnie się oglądało twoje poczynania na torze ;)
Szybkiego powrotu na moto/do zdrowia oraz powodzenia na zawodach ;)
no to może sprzedajesz szpeja ?? i za ile ??
oba motocykle czekaja w gotowosci do startu, ktory na bank bedzie jeszcze w tym roku
oba motocykle czekaja w gotowosci do startu, ktory na bank bedzie jeszcze w tym roku
prawidłowe podejście do tematu!
Szkoda, trzymam kciuki żebyś jak najszybciej wsiadł na motocykl.
trzymam kciuki, zdrowiej ;)
Maniek szybkiego powrotku do zdrówka :) do zobaczenia na ostatniej rundzie :) Kużwa jeden dzień i cały rok z głowy, to jest najgorsze co może być ;/ no ale takie jest zycie ;/ Zdrowiej szybko ! :)
Zdrówka!
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Mistrzostwa bez Mańka? :(
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 72 zapytań