1

Temat: Mistrzostwa bez Mańka? :(

Właśnie dostałem wiadomość od Mańka,że niestety miał wypadek na szkoleniu prowadzonym przez Karola i Łukasza Kędzierskich w Obornikach. Z pierwszych informacji od lekarzy wynika iż złamał rękę i pogruchotał lewy bark co najprawdopodobniej wyklucza Go z tegorocznych  startów zarówno w Mistrzostwach Niemiec jak i Polski.Wielka szkoda bo widziałem ile pracy,czasu i  kasy wkłada w przygotowanie siebie i motocykli na nowy sezon. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

2

Odp: Mistrzostwa bez Mańka? :(

ups...

Szybkiego powrotu do zdrowia, i oby urazy okazały się mniej groźne niż zakładają Lekarze.

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

3

Panowie jest marzec... Szybka operacja i do przodu:) na majowe zawody bedzie gotow:)

KACZOR

4

Piotr,oby tak było, lepiej być optymistą niż realistą

5

Mam nadzieję, że to nic poważnego i faktycznie 3 tygodnie gipsu i znowu na moto.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

hacker33 napisał/a:

Mam nadzieję, że to nic poważnego i faktycznie 3 tygodnie gipsu i znowu na moto.

Noooo, w tamtym roku też tak myslałem...

7 Ostatnio edytowany przez tadzik (2012-03-23 17:28:13)

do tego jeszcze rehabilitacja.
Proponuję nie gdybać i zobaczymy co sam zainteresowany będzie mógł powiedzieć
- nie zmienia to jednak faktu, że 3mam kciuki za jak najlepszy obrót sprawy i mam nadzieję, że wszystko będzie ok -

facebook.pl/tr4moto
tr4moto.blogspot.com

8

MANIEK trzymaj się, będzie dobrze ;). Szybkiego powrotu do zdrowia!

9

Trzymaj się Maniek, szybkiego powrotu do zdrowia.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

Hej Wlasnie wróciłem do domu. Lewy bark a właściwie glowka kości ramiennej zmiazdrzona a w prawej ręce połamane kości srodrecza. Prognozy 6 mies rehabilitacja

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

11 Ostatnio edytowany przez Żółwik (2012-03-23 19:42:17)

Dwa dni temu z Nim gadałem.
Maniek na ten sezon szykował się na ostro i wpakował niezłą monetę w moto. Szkoda, kontuzja na początku sezonu :-(
Można Mu życzyć tylko szybkiego powrotu do zdrowia !!!

Ps wyprzedziłeś mojego posta... Zdrowiej !!!!!

WR 400, Intruder VZR 1800
www.digi-cerm.pl
http://www.bikepics.com/members/zolwik-poznan/ 
http://www.youtube.com/user/MOTOADHD#g/u

12

Zdrowiej szybko chłopaku

Husaberg 81 www.plastidip.waw.pl  http://www.youtube.com/watch?v=mEnYHuj1-UY

13

No to se kur.. polatałeś! Lewy bark i prawa łapa-tak po przekątnej sie uszkodziłeś. Musiał byc niezły roller. Jak zawsze w takich sytuacjach,źle że do tego doszło ale mogło też się gorzej skończyc. Tak czy owak 23 marzec 2012 zapadnie Ci w pamięc.

14

Szkoda Mańka dobrze się sezon zapowiadał  zdrowiej ;]

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

15

dużo zdrówka Maniu!

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021