Temat: Kupię KTM 690 SMC
Kupię KTM 690 SMC, najchętniej z mazowieckiego, budżetu starczy prawdopodobnie na roczniki 2008-2009.
pzdr
Bartek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM 690 SMC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię KTM 690 SMC, najchętniej z mazowieckiego, budżetu starczy prawdopodobnie na roczniki 2008-2009.
pzdr
Bartek
Na oto moto jest jeden z mazowieckiego za prawie 25 000, ale muszę dodać że handlarz kupił go (przebijając mnie) za 19 500 na aukcji. moto z naszego forum bez dodatków.
Na oto moto jest jeden z mazowieckiego za prawie 25 000, ale muszę dodać że handlarz kupił go (przebijając mnie) za 19 500 na aukcji. moto z naszego forum bez dodatków.
Jak już za take siano zdecydowanie bardziej polecam Berga 570FS mojego znajomego,wprawdzie troszkę droższy ale dużo dodatków i 1300km! kupiony w Polsce u autoryzowanego dealera. Chyba że chodzi tu o częstotliwość serwisu, to SMC górą.
Chodzi właśnie o częstotliwość serwisu, sprzęta potrzebuję w 80% do jazdy po mieście, 20% tor i serwis 'wyczynówek' staje się dla mnie kłopotliwy.
Tego z mazowieckiego za 25900 widziałem, cena duża jak na 2008r bez żadnych dodatków ;/
Może znacie kogoś zaufanego, kto sprowadza motocykle do PL i jest w stanie ogarnąć rozsądne SMC?
User fistach ma smc 08r doinwestowany, napisz do niego, przechodziła mu przez myśl zmiana, więc a nóż ;)
MOTO coś marudził że chce sprzedać swojego, ale napisz do niego PW i dogadaj.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię KTM 690 SMC
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 78 zapytań