Temat: Zajawka Marcin Szarłacki Gostyń
Panowie mam dla was zajawkę tego co będzie się działo w świecie Supermoto na Polskim ekranie w tym sezonie wyścigowym ;)
Produkcja autorstwa Marcina Szarłackiego.
http://www.youtube.com/watch?v=H69pnx4vszw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Zajawka Marcin Szarłacki Gostyń
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie mam dla was zajawkę tego co będzie się działo w świecie Supermoto na Polskim ekranie w tym sezonie wyścigowym ;)
Produkcja autorstwa Marcina Szarłackiego.
http://www.youtube.com/watch?v=H69pnx4vszw
No to pięknie. A może wpadniecie w tą niedzielę do Lublina ?
Już mi ślinka leci ... na klawiaturę!
Są już może zapisy na DVD?
Jeżeli tak to proszę mnie wpisać...jako pierwszego 8)
Na EXTREME MOTO w Warszawie będzie można na telebimach zobaczyć dużo więcej a przedewszystkim na żywo więc wszystkich zapraszamy ;) ;) ;) ;) ;)
ładnie dynamicznie zmontowane. jak na trailer to fajne. czekam na wiecej ;p ( a to nowosc, jak pewnie kazdy)
posklejane fajnie ale muza mocno oklepana :/
To co ty byś zapodał łobuzie jako podkład ? hehe
te jarek, ja wcale nic z EM nie obiecalem, powiedzialem ze zobacze co sie da zrobic!
No dobra mówię tak żeby kibice nam przyszli hehe
To co ty byś zapodał łobuzie jako podkład ? hehe
Ja tam się nie znam, ale do tego tłoku na zakręcie to tylko BIOHAZARD!
Ja bym dał Disturbed, podobna w klimacie a chyba mniej ograna - Indestructible albo coś ze starych płyt...
pozdrawiam
Marcin robi piękną robotę z czystej zajawki!
Zobaczycie jaki materiał zmontuje z tych zawodów...! ślina dopiero wtedy pocieknie...
Ja bym dał Disturbed, podobna w klimacie a chyba mniej ograna - Indestructible albo coś ze starych płyt...pozdrawiam
Cała Tworczość Disturbet fear factor dope juz od dawien dawna była grana w filmach "extremalnych" rowerowych, narciarskich.
Jest duzo nowych kapel mniej znanych z bardzodobrymi kawałkami pasujacymi do sm tylko trzeba poszukac czegos orginalnego ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Archiwum - Giełda » Zajawka Marcin Szarłacki Gostyń
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 76 zapytań