Temat: Witam wszystkich
Witam wszystkich zapaleńców. Jestem z centrum Szczecin Moja przygodę zaczynam, gdyż od 3 lat latam WR450F na kołach enduro i składam mojego pierwszego SM. Zainteresowałem się SM, po tym jak pierwszy raz przeleciałem się moim nowym nabytkiem w środku sezonu (LC4 620 z 97r). Moto kupiłem za grosze do dalszych wypadów (nad morze itp) jednak zacząłem czerpać przyjemność z latania nim po mieście (głównie dzięki skróceniu czasu dojazdu trzykrotnie i krótszej drodze :-) ).
WR latam głównie w terenie - szkoda kasy na nowe opony i cotygodniowe zmiany oleju, a ten KTM miał już swoje lata i doskwierający brak rozrusznika więc przyszedł czas na zmianę (heh, niektórzy pomyślą że nie potrafię odpalać - sprostuję - mam 195cm wzrostu i nie mam z tym problemu, jednak jak się chłop przyzwyczai to szuka guzika nawet w rowerze :-)
Kupiłem więc uszkodzonego KTM LC4 640 z 2005 roku i powoli robię. Moto podobno normalnie latało, do czasu jak zalał ktoś "podobno" oleju do samochodu (wymiana oleju) i po kilkunastu km moto już stało i kwiczało.
Do zobaczenia w terenie lub na szosie. SZEROKOŚCI!
Yamaha WR450F - Brudas
KTM 690 SMC-R - SM