Odp: SM w 'dłuższe' trasy
Jakie to musiały być piękne czasy, kiedy taki np. Gold Star był jednocześnie sportem, turystykiem, enduro, trialem i supermoto. O ile mniej dylematów ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » SM w 'dłuższe' trasy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie to musiały być piękne czasy, kiedy taki np. Gold Star był jednocześnie sportem, turystykiem, enduro, trialem i supermoto. O ile mniej dylematów ;-)
dzieki za i za ale moja reka juz tu nie zawiwia jak wy nawet jakoegos zlotu zorganizowac zall duzo gadki mało pracy
dzieki za i za ale moja reka juz tu nie zawiwia jak wy nawet jakoegos zlotu zorganizowac zall duzo gadki mało pracy
Jakoś może przeżyjemy tą stratę...przynajmniej nas oczy nie będą bolały od Twojej pięknej polszczyzny...
a kim ty tutaj jesteś pajacu żeby mi tu pajacować murek1986
a kim ty tutaj jesteś pajacu żeby mi tu pajacować murek1986
ja jestem zwykłym szarakiem kolego, pospolitym użytkownikiem forum który w przeciwieństwie do niektórych (przede wszystkim do ciebie) potrafi się zachować publicznie. Nie muszę nikogo obrażać, żeby podnosić swoje ego. Jak już kolego wybrałeś taką taktykę działania, to chociaż wzbogaciłbyś swój zasób słów, bo jest delikatnie mówiąc baaaardzo ubogi.
Sorry Yankees za Off w Twoim temacie, szczerze powiem, że stoję przed podobnym dylematem jak Ty: LC4, Drz, Xtx...
Kali możesz po polska?
Niestety od teraz kolega nie ma możliwości wypowiadania się na forum.
brawo gierwi, myślę, że na przyszłość trzeba by szybciej w taki sposób niektórych gniewnych temperować
Proszę bardzo, już Cię banuję.
Żart.
Wracając do tematu :P
Co do LC4 - jak się na nim dużo ruszasz i bawisz to jest wygodnie i świetnie ale długie prostki, autostrady, spokojna jazda i od razu gorzej. DRZ - ogólnie fajne moto, ale w trasę może lepiej coś z klasy 600, będzie się mniej męczyć. Ja bym obstawiał XT660. Albo, jak ktoś już wspomniał, LC8 ;]
gierwi :D
dobra koniec OT ;)
Witam, to jaki byście polecili w skrócie ? Ogólnie latam po forach czytam, tylko zdecydować się nie mogę... ;P Bo ogólnie to XRka i LC4 bo kasy raczej więcej nie będę miał a musze strój kupić bo tamten poszedł... a to też dobre 2k.
Obie maszyny są dobre, ale LC4 powinno być lepsze na trase. Proponuję się przejechać, pooglądać, "przymierzyć" jedno i drugie :)
Wiesz co, i chyba tak zrobię. Każdym zrobić rundkę i wybrać ;) taki mały ot, kumpla wujek chce kupić coś z turystyka to wydał prawię 15k na paliwo gdyż szuka jak to mówi 'perełki' ;P Może ktoś krótko napisać co ile i ile serwic LC i RX ?
Pozdro
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » SM w 'dłuższe' trasy
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań