1

Temat: Moje uszanowanie :)

Witam,
Nazywam się Bartek, mieszkam w Warszawie i latam obecnie na Kawie Z750. Wraz z nowym sezonem chciałbym przesiąść na SM - powód jest prosty, potrzeba nowych wrażeń. Kawą odwiedzam czasem tory (m. in. Lublin, Radom), ale sprzęt w takich warunkach pokazuje dużo swoich ograniczeń, stąd decyzja o sm.
pozdrawiam

Husqvarna SM450R

2

Odp: Moje uszanowanie :)

Powitać ;)

3

Cześć

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

4

Cześć co chcesz kupić za SM

5

Cześć

KTM 450 SMR

6

Siemanko

7

Witka!!

Husqvarna 610 S.

8

Sba82 napisał/a:

Mysle o husce 510/511. Przeczytalem nawet instrukcje i dalej nie wiem, w praktyce jak czesto musialbym wymieniac olej przy jezdzie  po miescie bez wstawiania paly (korki korki korki)?

Husqvarna SM450R

9

Witam :D Widzę że parę husek będzie dochodziło do nas (o ile wybór nie padnie na inne moto)

http://www.youtube.com/user/Luzak47
Dum spiro, spero
♥ Supermoto ♥

10

locdog napisał/a:
Sba82 napisał/a:

Mysle o husce 510/511. Przeczytalem nawet instrukcje i dalej nie wiem, w praktyce jak czesto musialbym wymieniac olej przy jezdzie  po miescie bez wstawiania paly (korki korki korki)?

hmm, a kto stoi w korkach na sm ?? w huśce wymieniasz jak w każdym wyczynie ;)

11

Ja wymieniam co 4mth ale spokojnie możesz na ulicy wymieniać co 1000km

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

12

Ale Maniek kolegę pocieszyłeś ;-)))

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

13

Siemanko
Kolejny z750 na sm zmienia, a ja chciałem na odwrót ;D

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

14

Dziękuję za miłe przyjęcie! :)
pisząc o korkach miałem na myśli oczywiście jazdę z umiarkowaną prędkością bez wstawiania pały, bo tak używam motocykla na codzień i stąd mój "niepokój" - w sieci pisać każdy może, a najczęściej to jest na zasadzie kolega kolegi. Wystraszyły mnie troche opowieści o wymianie tłoka co 40mh i oleju przy moich przebiegach raz w tygodniu. 1000km przelotu to mi daje jakiś miesiąc z kawałkiem więc luzik.  Przed/po zabawach na torach kartingowych wymiana oczywiście zgodnie z instrukcją.

Koso, w takim razie może skusisz się na zeciora? :)

Foto: [url]http://tinyurl.com/777xv59[/url]
2007r, krajowy, bezwypadkowy, serwisowany, wersja z ABS, dużo dodatków, m.in. wydech Leo Vince GP PRO, przewody w stalowym oplocie (rzadkość w wersji z abs'em), pług, owiewka, kufer givi, krotkie klamki etc

Husqvarna SM450R

15

Witaj!