Temat: [K] ktm 660 smc
jak w temacie. najchetniej by moto było w okolicach warszawy. rocznik 2000 i nowszy.
pozdr.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] ktm 660 smc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak w temacie. najchetniej by moto było w okolicach warszawy. rocznik 2000 i nowszy.
pozdr.
Z tego co pamietam wychodziły od 2003r dopiero
oj. mały błąd ;p
........a wogóle to jaka w tym jest kliczba koniów , bo w danych technicznym wszedzi pisze że ma 30 KM nie kilovatów tylko koni , możliwe to to jest że taka masakra jest?
Sami zobaczcie max power http://www.motorbikes.be/en/KTM_660_SMC_2004.aspx
cos nie tak. przeciez to jedna z mocniejszych wersji. jezdziłem tym i napewno ma wiecej niz te 30 km
Z fabryki tak wychodziły i chyba nadal modele sportowe z homologacją mają mocno ograniczoną moc. Niewielkim nakładem można je oddławić, a wtedy potencjał tuningowy jest większy ( można zmienić wałek rozrządu, zawory i ok. 60 km masz na pewno). 660 na której jeździł VDB miała ponoć ok. 75 km, ale to była fabryczna wyścigówka.
czyli kupujac 660 moge liczyc sie z Tym ze bede musiał ja odblokowac?
W 400 i 620 wystarczyło wymienić dysze w gaźniku. Nawet w serwisówce jest napisane że homologowane miały koło 20 kW (+/- 30 kucy). Dodatkowo to co pisze Gierwi, jeszcze kuty tłok, jakiś filtr lepszy - to są chyba najprostsze przeróbki - jest gdzieś zresztą cały wątek jak tuningować mechanicznie LC4, chyba nie tutaj tylko na forum.motocyklistow.pl
Trzeba poszukać
pozdrawiam
Ja myślę, że ciężko Ci będzie znaleźć zblokowanego KTM'a na rynku wtórnym. To, że ma w kwitach 20 kW nie oznacza, że ma tyle faktycznie.
Dokładnie tak jak Szwinia pisze. Większość była rozblokowywana jeszcze u dealerów w czasie przeglądu zerowego.
pewnie tak. A jesli jest juz odblokowana a bebechy nie były zmieniane to mam sie liczyc z kosztami wymiany tloka, filtra na lepsze? jesze nieszczesny EPS czy jakos tak. choc nie jestem pewien czy w 660 jest
Jak będzie odblokowany to po co chcesz cokolwiek zmieniać? EPS wywalasz w 15 minut pod warunkiem, że w tzw międzyczasie nie będziesz palił peta dłużej niż 8...
a jak nie bedzie? czy to sie nie zdarza?
Mam taki motocykl do sprzedania w Poznaniu .
Szczegóły na , http://otomoto.pl/ktm-660-smc-M1271151.html
Jeżeli jesteś zainteresowany to dzwoń : 668809881
Fajny, i w jakim miłym miejscu jest do kupienia :D
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] ktm 660 smc
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań