Odp: [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
Hacker ... widać coś w tym , czy to raczej na "sztukę" dla psiarni ---nie miałem nigdy takich
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hacker ... widać coś w tym , czy to raczej na "sztukę" dla psiarni ---nie miałem nigdy takich
ja bitte ein komplet
Widać tyle ile trzeba. W pierwszym poście jest zdjęcie mojego motocykla z tymi lusterkami. Byłem bardzo zadowolony.
A będzie pasować na kierownicę 22 mm? A czy jak jedzie z tył pasażer to nie będzie zasłaniał?
Jeśli nie ma z tym problemów to ja też się pisze na jeden komplecik :) Proszę o PW z danymi co i jak.
1. Tak
2. Nie wiem, ale naładowany plecak KNOX trochę zasłaniał. Jeśli masz pasażerkę szerszą niż plecak KNOX to może być problem.
hacker33 też się piszę na jeden komplet jak będziesz miał ;)
Ja również
Oba poszły.
Zabrakło mi jednej przesyłki więc może w poniedziałek będę mieć jeszcze jeden komplet.
A tak to bez obaw niedługo będę miał kilka kolejnych.PS. kwkm masz PW
daje 2 razy tyle tylko nie sprzedaj jesli podejda do ktm-a smr-a 450 z 2012r bo takowego wlasnie zakupilem i niestety brakuje lusterek a potrzebuje ich zeby sie przeciskac po miescie a w przyszlym sezonie moze i w zawodach jak sie uda bo nawet kalamitki juz nie pomagaja...
Za dwa razy tyle, to na allegro dostaniesz. Cały pic polega na tym, że Hacker ma przystępna cenę.
Hacker33 tez chętnie zapisze się na jeden komplet...dzieks
również poproszę komplecik - dziękuję
Może zróbmy liste i zamówienie na większą ilość sztuk? ;>
również targnął bym 2 pary
plaster220, kwkm lustra wysłane - dajcie znać jak dojdą.
RBt masz PW
Może zróbmy liste i zamówienie na większą ilość sztuk? ;>
Dobry pomysl bo ja tez bym sie pisal na dwie pary
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Lusterka dla prawdziwych Supermociaków!
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 69 zapytań