Temat: Heidenau K73 kupie
Kupie oponkę
HEIDENAU - 160/60-17 69H K73
Najlepiej nową, w jak najlepszej cenie :)
LC4 640 SM Prestige 04'
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Heidenau K73 kupie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie oponkę
HEIDENAU - 160/60-17 69H K73
Najlepiej nową, w jak najlepszej cenie :)
Ja mam takowa, prawie nie jeżdzoną (wyglada jak nowa). Kupilem z kolami SM i bede ja na dniach (dzis, czyli pn lub sroda) zdjemowal i zakladal slicka.
mam tez druga taka, ale zdecydowanie uzywana :)
Na fotach z aukcji dokladnie ta opona o ktorej mowie.
[url]http://allegro.pl/item605488882_kola_do_supermoto_husqvarna_prawie_nowki_idea.html[/url]
Crazy,Ja bym sie pisał na tą co wygląda jak nowa :)
Oczywiście jak dasz cenę atrakcyjną :P
OK, poszedl priv.
Też mam taką w nienajgorszym stanie. Powiedzmy 2/3 bieżnika.
Też kupiłem te haidenauki, mam zamiar je założyć w najbliższy weekend. Przepraszam za mały OT ale gdzie w Warszawie najlepiej przełożą mi opony wraz z wyważeniem... Pytałem w dwóch miejscach w wulkanizacjach ale nie mieli uchwytów motocyklowych w maszynach do zmian opon...
Nie trzeba takich uchwytów :) Nie chce im się robić... Jak pojedziesz do następnej wulkanizacji to jak pan powie, że nie ma uchwytów to mu odpowiedz, że ostatnio Ci robili u kolegi na identycznej maszynie i nie trzeba uchwytów :) Powinno pomóc.
puławska "cośtam".
Jakis serwis oponiarski legenda, co to nabijaja 25% wiecej azoto niz inni wywazaja motocyklowe felgi.
Poszukaj w google lub na pl.rec.motocykle
Obawiam się że to nie puławska tylko połczyńska i zapewne chodzi Ci o Tomiego...
Szwinia, Crazy dzięki za info - poszukam zgodnie z wskazówkami.
cytat ze wspomnianej grupy
"Cze,
Bylo to juz tyleeeee razy, ale coz:
Pulawska 229
tel. 847-99-22
otwarte w tygodniu od 8-18, sobota od 8-14 "
P.S. Pulawskiej, z Polczynska, po ktorej poruszalem sie przez 20 lat swojego zycia codziennie, bym nie pomylil.
Ja mówiłem o Tomim na przeciwko Fortu Wola, który też uchodzi za mega specyalistę. Nie wiem jak jest czynny, ale tel do Niego to 836 89 69.
puławska "cośtam".Jakis serwis oponiarski legenda, co to nabijaja 25% wiecej azoto niz inni wywazaja motocyklowe felgi.Poszukaj w google lub na pl.rec.motocykle
25% więcej hmmm to ponad 100% w składzie powietrza :D Pompowanie azotem to bajeczki niestety
ja tam pompuje wodorotlenkiembizaotanu i jest ok :)
Jak temat opon to się podczepię. Chce sprezentować mojej maszynie takie opony ale słyszałem ze są dość śliskie, czy to prawda?
A co do wulkanizacji to Sergio (ten z tego forum) wszystko świetnie zrobi i ceny ma konkurencyjne.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Heidenau K73 kupie
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 79 zapytań