1

Temat: [S]Yamaha Wr 125x

OKAZJA
ZIMOWA CENA!!!
CENA NIE PODLEGA NEGOCJACJI, WIEM CO SPRZEDAJE!

-bezwypadkowy
-wtrysk paliwa
-wszystkie elementy w oryginale
-żaden element nie malowany
-oryginalne malowania i napisy
-elektryczny starter
-wydech yoshimura(chodzi jak większe pojemności)
-zadbany

POLECAM STAN BARDZO DOBRY
PROSZE NIE SUGEROWAĆ SIĘ PRZEBIEGIEM GDYŻ WYGLĄDA ZNACZNIE LEPIEJ NIŻ TE CO MAJĄ "PRZEJECHANE" PO 2-3 TYS KM.
NIE WYMAGA NAKŁADÓW FINANSOWYCH
CZEKAM NA PROPOZYCJE TEL: 502777914
ZAPRASZAM NA JAZDE PROBNA Z GOTÓWKĄ.

Filmik jak chodzi
w w w.youtube.com/watch?v=IAjSRg09nc4

Mozliwa zamiana na Ktm 690 SM/SMC,

[url]http://otomoto.pl/yamaha-wr-125-x-sm-supermoto-125-x-mx-dt-M3033384.html[/url]

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

2

Odp: [S]Yamaha Wr 125x

Co za różnica jak wygląda? Wygląd zmienisz a przebiegu nie zmienisz ;) I chyba przebieg jest najważniejszy.

Bez moto...

3

Również sprzedam moją Wr. Zimowa cena!
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2109283407[/url]

Bez moto...

4

Biała ładniejsza.

5 Ostatnio edytowany przez Koso (2012-02-14 21:14:22)

mazziwrx owszem nie zmienie, ale chodzi tak samo jak go kupowałem z przebiegiem 4 tys i ostatnio po prawie miesiącu stania odpalił za naciśnięciem czerwonego guźiczka za 1 razem, także to chyba świadczy o dobrym stanie silnika  ;)

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

6

Łukasz125 to sobie kup ;p
Koso no wiem ;) Moja nigdy mnie nie zawiodła i zawsze paliła za 1 naciśnięciem czerwonego guziczka ;) No ale przyznaj, że 14k to wcale nie tak mało ;)

Bez moto...

7 Ostatnio edytowany przez Kula (2012-02-14 22:46:44)

no pewnie, bo 14 tyś w 3 sezony to tragedia jakaś.

ja robię po 12 tyś rocznie i z Twojego toku myślenia wynika, że to olbrzymi przebieg.

przyjmuje się, że 5- 7 tyś to normalny przebieg jednośladu, tylko ludziom w dupach się po przewracało od tych "oryginalnych" 20-to tysięcznych przebiegów w 15-to letnich motocyklach jakich pełno na allegro

jak czytam takie głupoty to aż mnie krew zalewa, potem przyjeżdża taki jeden z drugim i dziwią się, że 10 letni motocykl ma naklepane ponad 50 tysięcy. a ile ma mieć?!  i jeszcze filozofują, ze pewnie niedługo będzie trzeba robić remont...

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

8

Jak sprzedawałem 7-letniego Horneta z 35-tysięcznym przebiegiem, też maiłem wyrzuty sumienie, czy przypadkiem za dużo nim nie jeździłem.
;)

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

9

z przebiegami jest różnie, wstyd przyznać ale na mojej WR450 którą mam od 2008 mam najechane 4500 km, robię po mieście ciut ponad 1000km na rok i to mi wystarcza, 2 zmiany oleju, 1 filtra oleju, 1 filtra powietrza rocznie, na pewno ma znaczenie posiadanie szosowego motocykla który łyka kilometry w innym stylu, rozumiem jednak inne podejście leszczy przemierzających Polskę współczesną na jednej kozie

10

Kula dał fula :D Spokojnie Panowie.

Bez moto...

11

mazziwrx napisał/a:

Również sprzedam moją Wr. Zimowa cena!
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2109283407[/url]

Kolego, ciężko jest założyć osobny temat w dziale sprzedaży? Podkradasz temat Koso i jeszcze mu pojeżdżasz. Nieładnie!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

12

Nie Kolego Gierwi. Ja się mu tylko odwdzięczam ;) Koso zrobił mi dokładnie to samo!

Bez moto...

13

Nic takiego nie widziałem, ale jeśli nawet tak było to chociaż Ty trzymaj poziom. Będę upominał także innych za takie nieładne zachowanie.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

14

Spoko.

Bez moto...

15

mazziwrx tylko ja ci linka nie wklejałem z ogłoszeniem jak już sie przyczepiłeś do tego.

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250