1

Temat: Witam zajawkowiczów

Witam.
Nazywam się Kuba. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej (Dolnyśląsk). Motocyklami interesuję się już dobre 4/5 lat. Na początku wiadomo jak każdy gówniarz zobaczył jakiegoś ściga ile pojedzie i te sprawy. Rok temu wyznaczyłem sobie cel, że muszę uzbierać pieniądze i spełnić jedno z moich marzeń a mianowicie MOTOCYKL. Na początku myślałem, żeby iść w stronę szlifierek zaczynając od jakiegoś gs albo bandita, jednak z czasem zmieniło się to i teraz jestem w 100% zdecydowany do zakupu Supermoto co zamierzam uczynić w czerwcu gdy zdam na prawo jazdy kategorii A. Myślę, że budżet jakim będę dysponował oscyluje w granicach 10-12 tysięcy.
Mam zamiar kupić Wr 426f i przerobić na supermoto lub jak się uda znaleźć już przerobioną.
Mam jeszcze pytanie czy jest ktoś z forum z Kotliny albo pobliża?
To by było na tyle wyczerpującego wstępu.
Pozdrawiam i do zobaczenia miejmy nadzieję na drogach.

2

Odp: Witam zajawkowiczów

Cześć

KTM 450 SMR

3

Siemka

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

4

siema jak cos to sprzedaje swoja yz-te 400 supermoto z rejestracja jak cos to wal na PW :)

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

5

Witamy witamy :D

http://www.youtube.com/user/Luzak47
Dum spiro, spero
♥ Supermoto ♥

6

Powitać ;)

7

Siemanko! Powodzenia na nowej drodze życia ;]