Temat: Kupie Ktm 690 sm/smc
Wiosna coraz bliżej i może ktoś z forumowiczów chce sie niebawem pożegnać ze swoim sprzętem
Jak coś to piszcie, bo na allegro nic ciekawego nie ma narazie
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm 690 sm/smc
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiosna coraz bliżej i może ktoś z forumowiczów chce sie niebawem pożegnać ze swoim sprzętem
Jak coś to piszcie, bo na allegro nic ciekawego nie ma narazie
ja tez szukam i powiem Tobie ,ze na niemieckich stronkach typu mobile.de jest tego bardzo duzo:))))
moze kwkm bedzie chcial sprzedac swoja 690SM, praktycznie nowka sprzet. Gwarancja jeszcze rok.
Z zajebistym kominem:
No na tym kominie fajnie gada, ale on ma chyba czarną?
Zgadza się, czarna limited edition, aktualnie już na nowym wydechu, lusterka pod kiere i pomarańczowe manetki :-)
Koso pisałem Ci pw ale net mi szwankuje i wszystko skasowalo. Jutro napisze.
Możliwe, że będę sprzedawał:
[url]http://forum.supermoto.pl/post85056.html#p85056[/url]
KTM 690 limited edition, kupiony w salonie w PL, w 06.2010 na gwarancji do 05.2012 przebieg koło 8500(muszę sprawdzić) , ja mam go od 04.2011, poprzednim właścicielem jest Adam M. z serwisu ktm bikersworld w Gdańsku - dam namiar można pogadać co do historii moto.
Tylna opona z przebiegiem ok 750 km pilot power 2ct (DOT z 2011). Przód oryginał jeszcze na "mój sezon" starczy.
Był przewrócony przy małej prędkości przez poprzedniego właściciela, znaki to: podrapany prawy handbar (nie wymieniałem) i podrapana osłona oryginalnego wydechu. Oryginalny wydech z kolektorem łącznie z moto, teraz na full leovince, filtr k&N, lekko stuningowany w bikersworld na hamowni (ok. 60KM na tylnym kole i 60Nm), mam wykresy (lub kontakt z bikersworld). 2 kanapy oryginał i żelowa, wymienione mocowanie wydechu/podnóżków pasażera na czarne, parę dodatków z powerparts - slidery osiek, dekle od pomp ham. i sprzęgła, regulacja zawiasów przód, odpowietrzniki, naklejka -osłona lag WP, wstawiony w przednią lampę HID (biksenon - 6000K), naklejka na tył racestyles jak w awatarze, reszta w oryginale. Jak zrobi się cieplej idzie na przegląd do KTM Olsztyn (przegląd + kontrola zaworów zgodnie z książką jak przy 10k km). Olej w silniku Motorex power cross 10w60.
Od razu zaznaczam- nie wiem czy chcę sprzedawać, zastanawiam się nad zmianą na triumph street/speed triple R i przerobienie mojej drz 400E na SM do poszalenia. Jeszcze nie wyceniałem, nie mam ciśnienia, można składać propozycje.
kwkm napisz mi jeszce czy pełna faktura czy umowa
MaLy_OLS jak sie zdecydujesz to podaj cene
Od razu zaznaczam- nie wiem czy chcę sprzedawać, zastanawiam się nad zmianą na triumph street/speed triple R i przerobienie mojej drz 400E na SM do poszalenia. Jeszcze nie wyceniałem, nie mam ciśnienia, można składać propozycje.
MaLy_OLS a może rozważysz zamianę na Super Duka. mam go od nowości, salonowy, serwisowany, książka serwisowa, ma chyba 11 tysięcy przebiegu. Wersja "R" czyli siedzenie solo a do tego cały kit na dwie osoby (obecnie na motocyklu)
Wydech akrapa, carbonowa czasza przedniej lampy, oczywiście przewody w oplocie, mapa wgrana pod akrapa.
Tylna opona ma przejechane 500 km. :D
No i trypel dostaje od SD w dupsko ;)
U mnie jak coś to będzie tylko pełna fv
No i trypel dostaje od SD w dupsko ;)
Seba bo się na Ciebie obrażę
kwkm nie wiem czy coś pisałes na pw czy nie ale nic nie mam od ciebie.
Koso, poszło pw.
Kwkm to czekam na fotki i pozytywnej decyzji ;)
A Smc nic nikt? dodam jeszcze że najlepiej jak będzie f vat.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Ktm 690 sm/smc
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań