Temat: sprzedam KTM 990 Super Duke. pilnie 16.000zł
na tytanowych akrapach cena 16.000 więcej info na maila cyp@interia.eu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam KTM 990 Super Duke. pilnie 16.000zł
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na tytanowych akrapach cena 16.000 więcej info na maila cyp@interia.eu
[url]http://allegro.pl/ktm-990-lc8-super-duke-superduke-i2085978738.html[/url]
tak, dokładnie ten :)
"...Cena minimalna ustawiona jest sporo niżej niż kup teraz :) ..."
Super Duke w cenie dobrej DRZety :) to musi być naprawdę pilna sprawa :(
Fura z Grande Cohones. Gdybym nie mial wydatkow to sam bym go wzial :)
Fura z Grande Cohones. Gdybym nie mial wydatkow to sam bym go wzial :)
"Pocisk torowy" w cenie DRZety... nie ma co się zastanawiać chłopaki :)
Chciałem na zachętę wkleić jakiś jego opis, jakieś porównanie ale trudno coś wybrać gdyż nie ma testu w którym by ktokolwiek napisała o nim źle :D
slaba fota, bo ciemna i wyglada na niej domeczony....
na allegro jest jeszcze super duke z 2007, przjejchane 12tysi. Ponoc do wziecia za 17k
na allegro jest jeszcze super duke z 2007, przjejchane 12tysi. Ponoc do wziecia za 17k
Do tego trzeba dołożyć ze 2/3 tysie na akrapa... fabryczny wydech to profanacja tego motocykla. ;)
więcej foto mogę podesłać na maila, co do stanu, to jestem raczej z tych co latają, a nie siędzą w garażu ze szmatką :) a sprawa rzeczywiście jest dość pilna.... :( (w moto trzeba powymieniać "eksploatacje", i pare rzeczy dopieścić. stąd taka cena )
Seba, akrapy są :)
Seba, akrapy są :)
Wiem, wiem doskonale że twój gada jak gadać powinien każdy Księciunio ;) czyli Vałka na akrapie :D
(odnosiłem się do tego co napisał Fistach) Zawsze warto wziąć pod uwagę takie dodatki porównując ceny dwóch sprzętów.
Niby nic ale SD na serii i na akrapie to dwa różne motocykle.
Widzę że musiało Cię naprawdę mocno przypilić... aż się smutno robi :(
tu jest więcej fotek
[url]http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=155568570&__lp=7&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=super+duke&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&lang=pl&pageNumber=1[/url]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam KTM 990 Super Duke. pilnie 16.000zł
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 77 zapytań