Temat: W maju zawody w Bilgoraju
Zawody dla wszystkich od amatorów po profesorów......Z czasem wiecej info
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W maju zawody w Bilgoraju
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szubi coś więcej wiadomo na ten temat ??
Myślę że z 7 SM moich kumpli zawita w Biłgoraju
O kurde. Jak bedzie wszystko fajnie to jestem :D
śląsk też chętny - jak będzie wiadomo już coś więcej to czekamy na szczegóły.
Jak beda jakies konkretne ustalenia to daj znak na maila a wrzuce na glowna.
Wezcie pod uwage termin zawodow gostynskich, aby sie runda nie pokrywala.
jak zrobicie na początku maja albo nawet pod koniec kwietnia to moim zdaniem możecie spodziewać sie rekordowej frekfencji jako idealne przetarcie przed pierwszą rundą MP-PP
1 maja zawody ......
1 maja zawody ......
To juz pewne?
[url]http://www.automobilklubbilgorajski.pl/news.php?readmore=198[/url]
Spróbuje podpytać prezesa czy tego drugiego terminu nie zmienią ale przynajmniej na pierwszej rundzie niech bedzie Mega frekwencja. Naprawde warto . Z lublinem też raz pieknie wypaliło jak byliśmy w 18-tu więc dlaczego nie w Biłgoraju powtórka z rozrywki :D
Senso-w czasie tej "Moto-Majówki" (1 maja) ma być Supermoto? Czy może 20 maja?
Przy każdej moto-majówce w Biłgoraju prócz startów "plastików" jest wyścig supermoto. Tak więc jeżeli będzie tylko na tyle chętnych to 1 i 20 maja teoretycznie powinny być wyścigi SM. O ile 1 maja będzie przynajmniej okolo 10 SM z mojego regionu o tyle drugi termin moze byc katastrofą związaną z frekwencją .
Wpisowe było na poziomie 30 dosłownie zł więc nie ma lipy ;) a jazdy treningowej jest przynajmniej 1,5 do 2h. Negocjować z właścicielami toru można do woli ponieważ na moją prośbę w tamtym roku zrobili jeszcze na koniec wyścig wszystkich motocykli. Widok SM przepychających się w tłumie plastików jest bezcenny :D
zatem dodaje do kalendarza na Głównej
no to już wiem jak majówkę spędzę ;-)
jak orientacyjnie wygląda tam harmonogram?
w poniedziałek 30-go bedzie można polatać, to może podjadę wcześniej...?
Crazy piszesz się?
Franz, na obecna chwilę nie wiem czy czasem 1 maja nie będą mi "zakładali telefonu"
Ja postaram się zawitać bo daleko nie mam aktualnie. Jeżeli kasa i czas pozwoli to kupię parę niezbędnych akcesoriów i może spróbuję swoich sił w niższej klasie...Chociaż trochę strach bo matura w tym roku. A tak może troszkę odbiegnę i zapytam jeśli ktoś z Was jeździł na tym torze, jakie czasy na okrążenie i na jakim moto kręciliście??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » W maju zawody w Bilgoraju
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 73 zapytań