Temat: Opona tył husqvarna sm125
Jaka jest opona na tylnia felge w husqvarnie sm125s rok 2007. Gdzies chyba słyszałem że albo 170/50 albo 150/70. I czy jest w środku dentka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Opona tył husqvarna sm125
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaka jest opona na tylnia felge w husqvarnie sm125s rok 2007. Gdzies chyba słyszałem że albo 170/50 albo 150/70. I czy jest w środku dentka
a skąd się bierze takie dziwne pytanie ?
ja mam 150/70 i ledwo sie mieści, do łańcucha jest kilka mm :) Detki są w wiekszości SM. A po co Ci takie szczegóły?
Chyba DĘTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
słowa dętki nei używam na codzien wiec można mi ten błąd wybaczyć, wybieram sie po sm z przebitą oponą i chciałem się zorientować czy tych opon jest masa czy egzotyka i ocenic koszt nowego zestawu. Do kosza
150/70-17
taki jest rozmiar :)
słowa dętki nei używam na codzien
no bez przesady, chyba że z przedszkola piszesz to dostaniesz rozgrzeszenie, a co do opony to coś takiego jak dane techniczne motocykla i specyfikacje są łatwo dostępne w necie, tak ten wymiar można dostać
ps. nie zauważyłem błędu, prawidłowo 150/60 ale 70 też są, chcesz mogę przesłać fotki mam bt090 używkę taką do sprzedania
Oryginalnie montowana w supermoto SMS 125 była 150/60/17, 160tka trze o łańcuch.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Opona tył husqvarna sm125
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 64 zapytań