Odp: Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
25-26.04 Tak
Marek #26
It's all about the style, passion and fun :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
25-26.04 Tak
Tak Tak Tak
Ja moze tez bym dal rade wpasc na trening. Napisz jakie koszty
Panowie, czy ktos ze startujących na tych zawodach mógł by mi pokazać to wszystko nieco od srodka, z czym to sie je i w ogóle. Jak wyglada zaplecze techniczne zawodnika itp. Bede na tych zawodach ale pewnie na trybunach nie widać tego co mnie interesuje, czy wszystko to jest naprawde taka zabawa jak czytam w tym serwisie i każdy jedzie dla dobrej zabawy?
Nie ma zadnego problemu abys sie przeszedl po "padoku" i wszystko sobie poogladal. A jak o cos zapytasz to na pewno dostaniesz odpowiedz. Byle nie "ile ciągnie" :)
Nie ma zadnego problemu abys sie przeszedl po "padoku" i wszystko sobie poogladal. A jak o cos zapytasz to na pewno dostaniesz odpowiedz. Byle nie "ile ciągnie" :)
A można pytać: panie, co on ma za koła?
nie bedzie potrzebnt jakiś identyfikator aby sie dostać na strefe zawodników czy coś podobnego?
nie bedzie potrzebnt jakiś identyfikator aby sie dostać na strefe zawodników czy coś podobnego?
paszport polsatu ;)
Do "strefy zawodników" wchodzisz bez problemu.
Moze dwa zdania w kwestii wyjasnienia. Polskie zawody SUpermoto to bardzo amatorskie zawody. Strefa z motocyklami jest ogólnodostępna, nie ma problemu aby polazic i popatrzec. BIletow wejsciowych poza nielicznymi przypadkami, gdy zawody sa organizowane podczas jakiejs wiekszej imprezy, nie ma.
dzieki bardzo za cenne informacje
Witka,
czy ktos dysponuje formularzem zgloszenia?
Z gory dzieki
czy ktos dysponuje formularzem zgloszenia?
Z gory dzieki
[url]http://supermoto.pl/index.php?module=download&id=125&go=1[/url]
Tam gdzie kropki to trzeba wypełnić.
Tam gdzie na czerwono to trzeba zmienić.
Pamiętajcie o badaniach lekarskich!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Gostyń 03.05.2009 I runda PZM
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 76 zapytań