Temat: duke 2
Witam forumowiczów. Decyduje się na zakup duka 99 r. jak oceniacie wrażenia z jazdy? albo huska też 99 r. jest wystawiona na allegro w bardzo dobrym stanie. co polecacie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » duke 2
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam forumowiczów. Decyduje się na zakup duka 99 r. jak oceniacie wrażenia z jazdy? albo huska też 99 r. jest wystawiona na allegro w bardzo dobrym stanie. co polecacie?
Daj linki do aukcji
[url]http://moto.allegro.pl/sliczna-husqvarna-te-610-supermoto-i2076505509.html[/url]
do duka nie mam linka ale był kiedyś wystawiony na allegro i koleś pisał,że ma zwiększoną moc do 70 km
W 13 letnim sm taki przebieg co ja w niecały sezon trzaskam, raczej jest on nierealny... zresztą cyferki trzymają poziom jak cholera.
Cena to bez szału ja swoja rok młodsza sprzedałem za 5500 a odnosnie moto to cos niski ten przebieg jak na 13 letnie moto chyba ze ktos jezdzil tylko w niedziele po bułki, zapytaj czy ma na to jakies dokumenty, no i ta moc nie wiem skad ja wzial -60 KM?? 46koni ma ten silnik.
a jak z serwisem w tej husce?
olej z filtrem co 5tys zawory co 10tys -wg serwisowki (co do zaworów nie jestem pewien) Ogolnie silniki nie wyzyłowane mocno to robia duze przebiegi ale panuje opinia ze padaja korbowody- sam zaraz po zakupie mialem taki przypadek.
co do duke 2 o którym piszesz to zapewne szary z jakimś tuningowym zestawem - 70km nie ma szans żeby osiągnąć to raz, dwa tamte moto to '99 a z silnikiem HF - ktoś już jeden zatyrał. moto od 2 lat regularnie na allegro co jakiś czas. osobiście nie oglądałem - zwracam tylko uwagę.
sam posiadam duke '01r - spisuje się jak każde LC4 - z tym, że trzeba brać po uwagę extra masę
zresztą cyferki trzymają poziom jak cholera.
singiel + licznik analogowy + duże wibracje = taki efekt
wiem,że ten duk ma nowy tłok z wiekszym sprężaniem sportowy wałek oraz korbe,nie wiem ile w tym prawdy...
to ile może mieć koni?
Panowie napiszcie jak moc w duku? Wystarczająca czy po miesiącu już będzie odczuwalny brak prądu...?
dalej piszę o tym duku. Dowiedziałem się,ze ma gaźnik dellorto
pepto odpuść sobie te pytania.
Jedź przejedź się i będziesz znał odpowiedź na swoje pytania.
W tej chwili twoje pytania są pokroju: "Na fb poznałem blondynkę. Pisze, że jest dziewicą. Czy to prawda? Myślicie, że szybko mi się znudzi?"
i wlasnie mysli ze moze ktorys z nas mial doczynienia z ta blondynka :) on nie mial wiec pyta
Powiem wam panowie,że już jeden sezon jestem bez moto i musze już coś kupić. W niedziele jade po tego duka. Jestem zdesperowany bo juz kilka motocykli oglądałem,jeździlem i zawsze coś nie tak było
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » duke 2
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 69 zapytań