1

Temat: duke 2

Witam forumowiczów. Decyduje się na zakup duka 99 r. jak oceniacie wrażenia z jazdy? albo huska też 99 r. jest wystawiona na allegro w bardzo dobrym stanie. co polecacie?

2

Odp: duke 2

Daj linki do aukcji

525 EXC

3

[url]http://moto.allegro.pl/sliczna-husqvarna-te-610-supermoto-i2076505509.html[/url]
do duka nie mam linka ale był kiedyś wystawiony na allegro i koleś pisał,że ma zwiększoną moc do 70 km

4

W 13 letnim sm taki przebieg co ja w niecały sezon trzaskam, raczej jest on nierealny... zresztą cyferki trzymają poziom jak cholera.

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

5

Cena to bez szału ja swoja rok młodsza sprzedałem za 5500 a odnosnie moto to cos niski ten przebieg jak na 13 letnie moto chyba ze ktos jezdzil tylko w niedziele po bułki, zapytaj czy ma na to jakies dokumenty, no i ta moc nie wiem skad ja wzial -60 KM??   46koni ma ten silnik.

525 EXC

6

a jak z serwisem w tej husce?

7

olej z filtrem co 5tys zawory co 10tys -wg serwisowki  (co do zaworów nie jestem pewien) Ogolnie silniki nie wyzyłowane mocno to robia duze przebiegi ale panuje opinia ze padaja korbowody- sam zaraz po zakupie mialem taki przypadek.

525 EXC

8

co do duke 2 o którym piszesz to zapewne szary z jakimś tuningowym zestawem - 70km nie ma szans żeby osiągnąć to raz, dwa tamte moto to '99 a z silnikiem HF - ktoś już jeden zatyrał. moto od 2 lat regularnie na allegro co jakiś czas. osobiście nie oglądałem  - zwracam tylko uwagę.
sam posiadam duke '01r - spisuje się jak każde LC4 - z tym, że trzeba brać po uwagę extra masę

9

Koso napisał/a:

zresztą cyferki trzymają poziom jak cholera.

singiel + licznik analogowy + duże wibracje = taki efekt

Braaaping!

10

wiem,że ten duk ma nowy tłok z wiekszym sprężaniem sportowy wałek oraz korbe,nie wiem ile w tym prawdy...
to ile może mieć koni?

11

Panowie napiszcie jak moc w duku? Wystarczająca czy po miesiącu już będzie odczuwalny brak prądu...?

12

dalej piszę o tym duku. Dowiedziałem się,ze ma gaźnik dellorto

13

pepto odpuść sobie te pytania.
Jedź przejedź się i będziesz znał odpowiedź na swoje pytania.

W tej chwili twoje pytania są pokroju: "Na fb poznałem blondynkę. Pisze, że jest dziewicą. Czy to prawda? Myślicie, że szybko mi się znudzi?"

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

14

i wlasnie mysli ze moze ktorys z nas mial doczynienia z ta blondynka :) on nie mial wiec pyta

525 EXC

15

Powiem wam panowie,że już jeden sezon jestem bez moto i musze już coś kupić. W niedziele jade po tego duka. Jestem zdesperowany bo juz kilka motocykli oglądałem,jeździlem i zawsze coś nie tak było