1

Temat: Użytkownik allegro sasiad_ss

Miałem okazję zakupic kilka gratów od tego "usera"

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3375459

Nie polecam i PRZESTRZEGAM  przed kupnem jakiegokolwiek przedmiotu od niego! To co opisuje na aukcjach mija się ze stanem faktycznym. Zarzekał się że przedmioty są w idealnym stanie, niezniszczone, nieporysowane. Tymczasem plastiki bo to między innymi wziąłem miały dziury, pęknięcia itd. Ponadto części które sprzedaje są ze sprzęta niewiadomego pochodzenia - KTM LC4 Supermoto prestige niby 2005 a faktycznie 2003/2004. To co dostałem nie było kompletne, miał dosłać odezwać się itd. dzwoniłem pisałem maile i smsy i nic  Jednym słowem ch.. a nie sprzedawca.

SMR 505

2

Odp: Użytkownik allegro sasiad_ss

wystaw negatywa i zglos sprawe allegro

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Mi osobiście rozbiła psychikę jego odpowiedź do negatywnego komentarza :)

Sory za off topic

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

4

Wal negatywa i zgłaszaj na allegro, nie bój się, że ktoś ci wystawi też... dodasz swoją odpowiedź i sprawa rozejdzie się po kościach... tym bardziej, że w allegro będzie widniało, że byłeś kupującym...

pzdr!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

5

Spoko spoko negatyw będzie najpierw sprawa do allegro i to co napisałem ma byc ostrzeżeniem dla innych z tego forum

SMR 505

6

Dobrze, że przestrzegasz Maciek. Ja przez niego nie dostałem mocowań do handbarów!...
Gość ma fantazje i bajki opowiada, Tobie o szpitalach a w komentarzu opowieść ala Indiana Jones :P

[Odpowiedź z:sob 21 mar 2009 15:08:42 CET] Niestety ale bylem w podrozy samolotem i ulegl on wypatkowi gdzies nad puszcza afrykanska rozbilismy sie i ponad miesiac wedrowalismy do cywilizacji dopiero w tedy skataktowalem sie ze sprzedawca niestety negatyw juz byl wystawiony!!

yamaha xt660x

7

bueehehehehehehhehheheheh o kurde buehehehheheh no nie moge nie moge uwieżyć żeby to była prawda :D:D:D

SMR 505