1 Ostatnio edytowany przez drabina (2012-02-01 22:41:28)

Temat: Kupię koła supermoto do EXC 450!

Jak w temacie, kupię do ktma exc 450 2004r. koła supermoto (szersza ośka z przodu bodajże pasują od 2003-2007)
(mogą być bez opon i zębatki jednak cena odpowiednio niższa) pomarańczowe, czarne albo złote obręcze najlepiej, żeby piasty też były anodowane. Wymagam jakiegoś pisemnego potwierdzenia, że koła są proste(inne mnie nie interesują, nawet jeżeli niezauważalnie biją). Potrzebuje na nie również faktury VAT. (mogą być zapisane po prostu, jako "koła")
Z tylu nie szersze niz 4.25. 17" (podobno większe zacierają o łańcuch?)
Chodzi mi o koła szprychowane i do ktm'a/husaberga (żeby obeszło się bez dorabiania tulejek itd.)

Czekam na oferty i pozdrawiam!

2

Odp: Kupię koła supermoto do EXC 450!

drabina napisał/a:

Jak w temacie, kupię do ktma exc 450 2004r. koła supermoto (szersza ośka z przodu bodajże pasują od 2003-2007)
(mogą być bez opon i zębatki jednak cena odpowiednio niższa) pomarańczowe, czarne albo złote obręcze najlepiej, żeby piasty też były anodowane. Wymagam jakiegoś pisemnego potwierdzenia, że koła są proste(inne mnie nie interesują, nawet jeżeli niezauważalnie biją). Potrzebuje na nie również faktury VAT. (mogą być zapisane po prostu, jako "koła")
Chodzi mi o koła szprychowane i do ktm'a/husaberga (żeby obeszło się bez dorabiania tulejek itd.)

Interesuję mnie również lampa do exc 450 model 2005 albo 2008 (najlepiej 2008).

Wentylator do exc 450 2004r.

<hahaha> jedynie w T-Mobile  bo Ery już nie ma

ps a mam do Ktm-a z 20 kół

3

Sie posypały oferty . . . hehe

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

4

Szunaj napisał/a:
drabina napisał/a:

Interesuję mnie również lampa do exc 450 model 2005 albo 2008 (najlepiej 2008).

Wentylator do exc 450 2004r.

<hahaha> jedynie w T-Mobile  bo Ery już nie ma

ps a mam do Ktm-a z 20 kół

+

525 EXC

5

Mam wentylator ale nie wiem czy prosty, może mieć lekkie bicie ;)

exc 400                 www.oklejsie.pl