Temat: Kupię podnośnik do moto
Witam kupię podnośnik pod motocykl taki żeby pasował pod lc4. Najlepiej żeby był nie drogi. Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię podnośnik do moto
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kupię podnośnik pod motocykl taki żeby pasował pod lc4. Najlepiej żeby był nie drogi. Pozdro
ja kupiłem takie coś, ale jeszcze nie miałem jak testować ;
[url]http://allegro.pl/stolek-stojak-podstawka-podnosnik-cross-i2007997272.html[/url]
tadzik daj znac jak to sie sprawuje i pod jakim moto bo tez sobie chce kupic taki
najpierw kupiłem podnośnik a teraz czekam na moto ;)
początek lutego dam znaka co i jak
a przeznaczenie 660 smc
Ja polecam kupić stołek pod supermoto a nie pod cross.
Chyba, że nie przeszkadzam wam, że motocykl będziecie musieli podnosić aby go postawić na stołku.
Ja polecam kupić stołek pod supermoto a nie pod cross.
Chyba, że nie przeszkadzam wam, że motocykl będziecie musieli podnosić aby go postawić na stołku.
trafne spostrzeżenie :)
ja jednak nie znalazłem stołka pod supermoto i kupiłem to co było najtańsze
ja mam fajne do zaoferowania pod SM całe wykonane z kwasówki cena 400zł
za 400 ziko to mi nie potrzebny tak do 100 zł to bym przytulił. Może ma ktoś coś używanego i chce sprzedać;]Pozdro
ja mam ten już chyba z 2-3 lata.
typowy do supermoto. wykonanie super i cena przystępna bo 109zł
[url]http://allegro.pl/podnosnik-podstawka-do-motocykli-supermoto-enduro-i2061291694.html[/url]
Miałem stołek enduro/cross i nie działał, sprzedałem i kupiłem ten co Hacker33 poleca. Jest OK, dobrze wykonany i nie trzeba motóra wciągać na niego.
Przesyłka przyszła w 3 dni
A czym on się różni od typowego do crossa?
Jest po prostu niższy ...
A czym on się różni od typowego do crossa?
Wysokością.
Klasyczne stołki od crossów są wysokie i nie da się ich wsunąć pod motocykl - trzeba motor podnieść i położyć jak na taboret.
jest nizszy tak ze wstawisz go pod moto a nie bedziesz musial stawiac moto na nim, i nizej podnosi, ten co chciales kupic ma 31cm/41cm a ten co ma hacker 25cm/36cm
dzieki hacker za info !!
tak to bym kupil ten wyzszy... wsumie nie pomyslalem ze stojak od cross'a az tyle sie rozni wysokoscia :)
zamowilem wlasnie ten sam.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię podnośnik do moto
Wygenerowano w 0.063 sekund, wykonano 74 zapytań