Temat: kupie kola SM do yamaha wr 2008r
witam
poszukuje kol SM do yamaha wr 250f z 2008r, chetnie komplet z adapterem, tarcza
czekam na jakies info
pozdro
SLT
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupie kola SM do yamaha wr 2008r
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
poszukuje kol SM do yamaha wr 250f z 2008r, chetnie komplet z adapterem, tarcza
czekam na jakies info
pozdro
SLT
ja tez szukam ale do 450 ale to chyba bez roznicy ;p
no bez roznicy, ale co z tego jak nikt niema takich kolek :(
Szukasz kół nowych czy używanych ?
Popatrz na allegro, albo jak masz blisko do giełdy samochodowej to również polecam bardzo często spotyka się tam koła do motorów. Osobiście na takiej giełdzie jestem praktycznie co tydzień więc mógłbym się rozejrzeć za czymś takim, ale muszę znać rozmiary.
ok podjade sobie w niedziele na gielde do gliwic ;p
Tylko targuj się tam z nimi nie bierz za pierwszą lepszą cenę, którą podadzą.
Chcecie po koła sm jechać na giełdę samochodową do Gliwic ? Sory ale k.... chyba was popierdoliło.
Można tam kupić koła do Komar, co najwyżej do Jawy sport.
Kupcie koła cross. Do tego koła sm od np. DRZ - są tanie i na excelach.
Dajcie do przeplecenia i gotowe.
mam zlote piekne kola od huski, czarne w gorszym stanie od RMZ 450 - wszystko 17stki. JAk co to kontakt priv lub najlepiej mail: brzozahonda@poczta.onet.pl
Kola po delikatnych przerobkach podejda do kazdego moto, ja na swojej DRZ mam kolka od WR 450 i pasowaly praktycznie bez wiekszych marudzen.
[url]http://allegro.pl/kola-supermoto-nowe-do-husqvarna-drz-wr-crf-i2055319816.html[/url]
[url]http://allegro.pl/suzuki-rmz-supermoto-kola-i2055319817.html[/url]
Chcecie po koła sm jechać na giełdę samochodową do Gliwic ? Sory ale k.... chyba was popierdoliło.
Można tam kupić koła do Komar, co najwyżej do Jawy sport.
Ja jażdże na giełdę do Poznania i jakoś z tym problemów nie ma, ostatnio prawie nową oponę wychaczyłem za 150 zł to chyba warto jechać moim zdaniem przejechać się, ale zrobisz jak chcesz. Nie wiem jak sprawa wygląda na Giełdzie w Gliwicach.
za 3200zl możecie mieć nowe koła razem z przesyłką
[url]http://www.ebay.pl/itm/PAIR-SUPERMOTO-WHEELS-YAMAHA-WR-17-FRONT-REAR-/250853523261?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3a6808ff3d[/url]
wiecie co, niektorzyto niewieddza co pisza, kola SM na giełdzie samochodowej sa niedoznalezienia, w ostanim polroczy zjezdzilem wszystkie i znalazlem nic, nawet normalnych kolek enduro do yamahy wr z 2008r niebylo, kolega hacker33 podrzuca fajny pomysl ale oplacalnosc interesu jest srednia, z koleji pomysl kupna nowych w cenie 3200 z ebay.pl jest fajny pod warunkiem ze nie przysla ci czegos zrobionych w chinach, wiem ze mozna sie naciac bo kumpel juz tak zamowil pisty talona i przyszlo cos z napisem talon ale na miano piasty to nie zasluguje wiec uwazac na chinszczyzne !!
wiecie co, niektorzyto niewieddza co pisza, kola SM na giełdzie samochodowej sa niedoznalezienia, w ostanim polroczy zjezdzilem wszystkie i znalazlem nic, nawet normalnych kolek enduro do yamahy wr z 2008r niebylo, kolega hacker33 podrzuca fajny pomysl ale oplacalnosc interesu jest srednia, z koleji pomysl kupna nowych w cenie 3200 z ebay.pl jest fajny pod warunkiem ze nie przysla ci czegos zrobionych w chinach, wiem ze mozna sie naciac bo kumpel juz tak zamowil pisty talona i przyszlo cos z napisem talon ale na miano piasty to nie zasluguje wiec uwazac na chinszczyzne !!
A byłeś na giełdzie w Poznaniu ?
Bo są na tak zwanej " małej giełdzie " nie zawsze koleś ma, ale jak dobrze trafisz to wychaczysz dobre oponki za nie wielkie pieniądze
mam na sprzedaz kola excelle sm od yz426f 2000r.
nie wiem czy podpasza, jak co to mail.
mozliwe ze opony sa, ale ja wypowiedzialem sie w kwestii poszukiwania kół SM do yamaha, faktycznie opony mozna uszczelic fajne
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » kupie kola SM do yamaha wr 2008r
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 72 zapytań