Odp: Lusterka pod kierownice.
Jeżeli doszłoby do zamówienia to też jestem chętny na komplet
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Lusterka pod kierownice.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeżeli doszłoby do zamówienia to też jestem chętny na komplet
£63.90
for quantity 10 = +- 350 PLN/za 10 setow35 PLN per set
:)
Tylko, że do każdego kpl. musisz doliczyć 0,99 funta ;)
bo jak na razie podałeś cenę za 'przesyłkę'
radziu napisał/a:£63.90
for quantity 10 = +- 350 PLN/za 10 setow35 PLN per set
:)
Tylko, że do każdego kpl. musisz doliczyć 0,99 funta ;)
bo jak na razie podałeś cenę za 'przesyłkę'
Dokładnie - wyjdzie jakieś minimum 41,00zł za szt.
no to poczekajmy w takim razie do końca tygodnia na kogoś chętnego :)
No ja liczylem tylko koszta wysylki.
Oczywiscei set kosztuje 99 pensow a nie funta ;p
czyli z tego wynika, że zamawianie razem nie jest jakimś wielkim ułatwieniem ani ofertą - bo sztuka i tak i tak kosztuje tyle samo.
Chyba sobie sam zamówię, coby nikomu nie robić problemów
jak by ktos zamawial to ja tez bym zamowil 2 komplety
Ja też bym wziął ze 2 komplety
Jesli checie robic grupowe to zapytajcie goscia czy wam cos zjedzie z ceny i wtedy jak cos robcie liste , z drugiej strony tak mysle , wieksza paczka moga sie zainteresowac celnic i cos tam namotac , wiec chyba lepiej jak kazdy sobie zamowi osobno i bedzie oki , nikt wam nie zatrzyma przesylki o wartosci 0.99 funta , ( tak mi sie przynajmniej wydaje )
Dokładnie tak jak mówi mart.
I jeszcze wam dojdą koszty wysyłki w PL. Bo paczka dojdzie do jednej osoby a nie do wszystkich. Później będzie trzeba to rozesłać i koszty rosną.
ja to nie ogarne tego sam dla siebie nawet wiec jak by ktos zamawial to sie podlacze chetnie a jak nie to trudno.
Ja już sobie zamówiłem sam, wyszło 40,79PLN. Wczoraj wieczorem kupiłem, a przed chwilą dostałem zmianę statusu na "Wysłane", więc za jakieś 2-3 tyg powinno być.
OK, powiem tak: bede zamawial, moge komus zamowic jak ktos naprawde nie da rady tego sam ogarnac ale nie chce mi sie tego wysylac pozniej :). Nie chce tez miec zadnych spraw z clami, celnikami itp
OK, powiem tak: bede zamawial, moge komus zamowic jak ktos naprawde nie da rady tego sam ogarnac ale nie chce mi sie tego wysylac pozniej :). Nie chce tez miec zadnych spraw z clami, celnikami itp
radziu-PW
z chęcią i ja bym się pisał lecz brak doświadczenia z tymi zagranicznymi serwisami :P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Lusterka pod kierownice.
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 77 zapytań