Temat: powiadomienie o PW
Po ostatnich modernizacjach forum zginęło powiadomienie o PW.
"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » powiadomienie o PW
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Po ostatnich modernizacjach forum zginęło powiadomienie o PW.
Zdadza się, również nie mam informacji o nowej PW, ponadto pisząc wiadomośc w momencie naciśnięcia "alt" (w celu użycia polskich znaków) wiadomośc wysyła się samoczynnie i chyba nie jestem odosobniony w tym przypadku, user Subek też to zauważył
Masz racje, ale ja zauważyłem to w przypadku "ś", np "ł" pisze poprawnie, innych nie sprawdzałem
Po wcisnieciu wiadomość sie nie wysyła tylko zapisuje jak wersja robocza , ale to nie zmienia faktu , że z poczta jest coś nie tak , gadałem już z Jakubem ma to ogarnąc .
Ogarnę :)
Masz racje, ale ja zauważyłem to w przypadku "ś", np "ł" pisze poprawnie, innych nie sprawdzałem
nadal się coś pieprzy z PW, i "szukaj" nie działa
działa już ?
Skróty klawiszowe wywaliłem więc już nie powinno być problemów z polskimi czcionkami. Proszę przetestuje i dajcie znać czy jest ok.
Co do powiadomień o nowych wiadomościach to jeszcze nad tym pracuję.
Właśnie sprawdziłem wiadomości i 6 sobie siedziało i nie dawało znać o sobie ;)
Sorry ze nie odpisałem wcześniej!
Wciąż nie powiadamia o nowych wiadomościach.
Wciąż nie powiadamia o nowych wiadomościach.
Nie przeszkadzaj. Napisal ze pracuje ;)
ja tam juz sie przyzwyczailem ze nie pokazuje powiadomien o PW :) regularnie sprawdzam i tyle he
Dziwne ku mojemu zdziwieniu dzisiaj przyszło powiadomienie do mnie na email ze mam priv wiadomość
moto napisał/a:Wciąż nie powiadamia o nowych wiadomościach.
Nie przeszkadzaj. Napisal ze pracuje ;)
:D
Ok już działa. Jak będzie nowa wiadomość w skrzynce to będzie pogrubiony link "Nowe wiadomości" W prawym górnym rogu w okolicach linku "Nowe posty".
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Sprawy techniczne » powiadomienie o PW
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 79 zapytań