Odp: Siemka kochani SuperMotowcy :*
Zastanawiam się kiedy jakaś dziewczyna na SM odważy się pokazać na jakimś naszym zlocie :))) Bo do tej pory to dziewczyny na SM znam jedynie z legend a żadnej nie widziałem.
Witamy :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemka kochani SuperMotowcy :*
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawiam się kiedy jakaś dziewczyna na SM odważy się pokazać na jakimś naszym zlocie :))) Bo do tej pory to dziewczyny na SM znam jedynie z legend a żadnej nie widziałem.
Witamy :)
SFMARIO
Ponoć są...
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/638/lgfp2189iwanttobelievex.jpg/][/url]
Siema!
Łdz wita ;)
Witaj. Kupuj, kupuj sprzeta. Bedzie wieksza ekipa do terrorow na miescie. Ja i Raju a planach sa jeszcze 2 osoby. Jak sie zdecydujesz, to byla by nas 5ka :) Po amatorskim FMX to ja licze na uwagi z twojej strony :P Dobrze, ze interesujesz sie wyscigami. Bedzie z kim trenowac na Dell-u bo moja ekipa to widze ze sie meczy na rownym asfalcie. A i do Radomia moze bedzie z kim jezdzic, bo tu z lodzi kogos wyciagnac to trzeba sie nagadac :)
Jery nie marudz ja tam z toba zawsze chetnie na della jezdziłem wiec kto tu nie daje rady i sie meczy to nie wiem :>
Nie napisalem przeciez, ze nikt ze mna nie jezdzi. Napisalem tylko, ze sie meczy, czyli jesli byla byla by mozliwosc pojechac gdzies inndziej, to jezdzili bysmy np. po schodach czy innych lasach :) Powiedz tak szczerze. Kto kogo ciagnie na Della? :)
Cześć, co raz więcej dziewczyn sie pojawia ;)
Pojawiają się i znikają :( Nie zapominajmy że kobiety to emocjonalne istoty... dziłają pod wpływem impulsu i nastroju chwili... dzisiaj z nami się wita a następnego dnia zastanawia... jakie Supermoto.pl??? o co chodziło??? ;)
No i każda mówi że jest INNA ;)
Seba, chcesz o tym porozmawiac? :P
Wiedziałem Jery że na ciebie zawsze mogę liczyć.
Jakby to nie zabrzmiało... odnosiłem się wyłącznie do kobiet na forum ;) Etap przejmowania się emocjonalnością/zmiennością kobiet taki stary lis jak ja... już mam dawno za sobą ;)
siema
Wiedziałem Jery że na ciebie zawsze mogę liczyć.
Jakby to nie zabrzmiało... odnosiłem się wyłącznie do kobiet na forum ;) Etap przejmowania się emocjonalnością/zmiennością kobiet taki stary lis jak ja... już mam dawno za sobą ;)
Troche sie zmartwilem moj przyjacielu. Twoja wypowiedz zabrzmiala jak zawod, albo - o zgrozo - zlamane serce :P
Cześć Roksana...
...oryginalne imię.
Pozdrawiam
Taaak Fotka mile widziana bo wszyscy juz sie po głowie drapią ;p
Hello tak poza tym.
Pozdrawiam Rowniez !
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Siemka kochani SuperMotowcy :*
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 81 zapytań