1

Temat: Siemka kochani SuperMotowcy :*

Mam na imię Roksana pochodzę z Łodzi i chciałam się wreszcie przywitać :)    W połowie stycznia kończę 3 letni pobyt w celach zarobkowych na obczyźnie  i ????????? ....................... WRACAM :)
mam już nagrana nową Husqvarne smr 450  , a co należy mi się to mam :)  , i stąd moja prośba czy Wasze Szanowne Gremium udzieliło by mi kilka rad na temat pierwszych kroków w tej nowej dla mnie dyscyplinie (wcześniej była 125 i troszkę amatorskiego FMX-u) po cichu liczę zarówno na jakieś miejskie terrory jak i na jakieś może 2-3 rundy w PP w celach zapoznawczo - matrymonialnych :P <hahaha>
jeszcze raz witam wszystkich i całuję :*
ps. z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek konstruktywne uwagi

2

Odp: Siemka kochani SuperMotowcy :*

truskawka napisał/a:

...po cichu liczę ...na jakieś może 2-3 rundy w PP w celach zapoznawczo - matrymonialnych :P <hahaha>

Wpadaj na zawody. KIlka lat temu Agata Augustyn sie z nami scigala  i dawala rade. Dobrze dawala. Tor jest najlepszy na "konstruyktywne uwagi" jak i w temacie "zapoznawczym" :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Cześć :)

4

Siemka :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

5

Siema

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

6

Witaj ;]

http://bikepics.com/members/rr666/
XF650 -> LC4 SM+E -> Z1000 -> EXC400 E+SM -> Transalp 600 '96 (jeszcze kiedyś SM kupię!)

7 Ostatnio edytowany przez maciey (2011-12-30 01:04:04)

Witam.
Coraz więcej niewiast dostrzega plusy SM

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

8

truskawka napisał/a:

ps. z niecierpliwością czekam na jakiekolwiek konstruktywne uwagi

mamy tutaj taką tradycje  na początku wysyłamy swoje zdjecie i numer telefonu , w tym tygodniu to ja jestem odpowiedzialny za nowo przybywających ;) moja skrzynka wiadomości czeka ....

hahah Siema, super nowa osoba na ziemi łodzkiej

motoslide.com

9

siema ;)

10 Ostatnio edytowany przez JERY (2011-12-29 23:52:06)

Witaj. Kupuj, kupuj sprzeta. Bedzie wieksza ekipa do terrorow na miescie. Ja i Raju a planach sa jeszcze 2 osoby. Jak sie zdecydujesz, to byla by nas 5ka :) Po amatorskim FMX to ja licze na uwagi z twojej strony :P  Dobrze, ze interesujesz sie wyscigami. Bedzie z kim trenowac na Dell-u bo moja ekipa to widze ze sie meczy na rownym asfalcie. A i do Radomia moze bedzie z kim jezdzic, bo tu z lodzi kogos wyciagnac to trzeba sie nagadac :)

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

11

Cześć Truskawka ;)
Wracaj, kupuj sprzęt i już wczesną wiosną możesz się szykować na forumową ustawkę i równoczesne rozpoczęcie sezonu :))
A na konstruktywne uwagi jeszcze przyjdzie czas. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

12

dajcie tu jakąś muzyczkę ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

13

Powitać ;)

14

hej

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

15

Sieemanko :) Zdjęcie i numer telefonu możesz podać tu w przywitalni nie ma sie co wachać i męczyć biednego Bartkasm prywatnymi wiadomościami .