Odp: Kupie drz 400 sm
niezawodna maszyna :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie drz 400 sm
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
niezawodna maszyna :]
gówno prawda, chyba że robisz 5000 km "po bułki do sklepu" albo na ryby, mocy srocy, na pierwsze moto weź ogarnij 125 250 4t a nie już o mocy myślisz
Przy drz nic nie będziesz musial robić tylko sprawdzać olej i lać wache do baku. Miałem drz i moto nic sie nie psuło. tylko trzeba zębatki zmienić,żeby lepien szedl na koło. ja to swoim tylko na kole jeździlem
i jak 16'nastki ściagały majtki przez głowe pod dyskoteka ?
pepto napisał/a:Przy drz nic nie będziesz musial robić tylko sprawdzać olej i lać wache do baku. Miałem drz i moto nic sie nie psuło. tylko trzeba zębatki zmienić,żeby lepien szedl na koło. ja to swoim tylko na kole jeździlem
i jak 16'nastki ściagały majtki przez głowe pod dyskoteka ?
A jakie laski zakładają majtki jak idą na dyskotekę?
gówno prawda, chyba że robisz 5000 km "po bułki do sklepu" albo na ryby, mocy srocy, na pierwsze moto weź ogarnij 125 250 4t a nie już o mocy myślisz
Ja swoją nastu kałem jakieś 5000 na torze i jeszcze chodziła jak żyleta gdy ją sprzedawałem
A tak wo gule temat brzmi kupie drz 400 sm a nie yamahę dt 125
najpierw zrozum co czytasz potem odpisuj. Czy ja napisałem tam ze potrzebuje MOCY otóż Nie. Jak bym potrzebował to temat posta byłby inny. Nie mam już nastu lat i pstro we łbie żeby 40 km mi w głowie poprzewracało a 125 miałem okazje się przejechać i jestem pewien że po paru tyg zamieściłbym posta w dziale sprzedam bo w ogóle maszyna mnie nie zaskoczyła no chyba że wibracjami. A wracając do tematu mocy, to znam ludzi którzy zaczynali od szlifierek 1200cm i maja się dobrze.
Wracając do tematu: kupie drz 400 jak w temacie:)
Jak najbarzdiej polecam drz 2 lata smigam i masa frajdy....Myslę teraz o sprzedaży bo kumpel chce mi oddac ktm ale wole sprzedac ktm a za jakis czas kupic 690......Drz jest smieszna nawet na wypady dalekie a na miasto to po prostu super....Mam ją jako drugi motor w garazu ale częściej używany.....
raczej nie odczuje braku mocy.
użyłeś wyrazu "raczej" zobacz co on oznacza, wspomniałeś także że to pierwszy sprzęt więc ja bym polecał max 250 4t i tyle, drz wcale nie jest taka "pitu pitu" jak niektórzy piszą, [url=http://www.allegro.pl]www.allegro.pl[/url]
Bonczurski napisał/a:raczej nie odczuje braku mocy.
użyłeś wyrazu "raczej" zobacz co on oznacza, wspomniałeś także że to pierwszy sprzęt więc ja bym polecał max 250 4t i tyle, drz wcale nie jest taka "pitu pitu" jak niektórzy piszą, [url=http://www.allegro.pl]www.allegro.pl[/url]
raczej (język polski)[edytuj]
wymowa:
IPA: [ˈraʧ̑ɛj], AS: [račei̯]
znaczenia:
przysłówek
(1.1) ... wskazujący na to, że autor zdania nie jest pewny co do jego prawdziwości, ale uznaje za bardziej prawdopodobne, że jest prawdziwe
(1.2) ... wskazujący na to, że autor zdania nie jest pewny co do jakiejś decyzji, ale uznaje za bardziej prawdopodobne, że podejmie tę decyzję
(1.3) ... wskazujący na to, że autor zdania nie jest pewny co do jakiejś opinii, ale bardziej przychyla się do jej potwierdzenia
odmiana:
(1.1–2) nieodm.
przykłady:
(1.1) Na egzaminie było kilka niełatwych pytań, ale jesteś dobry i raczej nie powinieneś mieć z nim problemów.
(1.1) (...) szeptał jakieś przekleństwa żydowskie, aż zmęczony wysiłkiem, upadł raczej, niż usiadł, na stołku koło mnie. (Adam Szymański „Srul z Lubartowa")
(1.2) Nie wiem jeszcze, do którego liceum pójdę, ale raczej do VIII.
(1.3) Imię Nadzieja jest raczej staroświeckie, ale ładne.
Wiec jak byś zrozumiał to wiedziałbyś, że w całej wypowiedzi chodzi o to że mocy NIE Braknie nawet jeśli jest jej mało, czego ja NIE napisałem (tylko kolega post wcześniej). A ty mi tu kawałek z kontekstu wyrywasz.
Pozdrawiam
Kupuj drz-sm i zmieniaj wydech od razu.
Bierz moją wr 125x.Nabierzesz doświatczenia. Lata sie fajnie, ale mocy po sezonie juz zaczyna brakowac i na wiosne pojawi sie ktm 690
Drodzy panowie, drz to bardzo fajny motocykl. Ma swoje wady jak i zalety jak każdy sprzęt. Moim zdaniem to moto jest przeznaczone dla amatorów,ktorzy zaczynają przygodę z sm. Właściwości jezdne,zawieszenie moim zdaniem super. Tylko ta moc ujmuje mu punktów w ogólnej ocenie,no i jeszcze seryjny wydech-do dupy!!!!! I te przełożenia ,też do dupy.
Ja w swoim zmienilem zębatki wyjebałem recyrkulator spalin i ten pasek na siedzeniu tez wyjebałem bo pedalski-tak kolega powiedział a zna sie na rzeczy. Próbowałem bawić sie z dyszami ale troche je źle dobrałem i nawet jak rozwierciłem to i tak nie pasowało bo za dużo paliwa szło i nie przepalał i mulił się. tyle tylko chciałem powiedzieć.
Ale jak by miało ok.60 kucy to by było najlepsze supermoto na świecie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie drz 400 sm
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 84 zapytań