Temat: Kupie drz 400 sm
Cena tak z 11tys chyba że maszyna będzie fajna ........
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie drz 400 sm
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cena tak z 11tys chyba że maszyna będzie fajna ........
13 tys ....2008 rok przebieg 6000kilometrow....Dostawala w palnik ale kumpel sprzedaje ktm i sie troski napalam ewentualnie ktm 2007 za 14000zl bez tergow tel.607262830,,,,Oba serwisowane.max 1000km na oleju full syntetic.ktm z ksiazka serwisowa 14000km przebieg
Na drz 400sm to mozna jeździc po bułki do sklepu
nic nie wiesz o tym sprzęcie ;]
Wersja sm jest bardzo mulasta bo ma gaźnik mikuni który ma mniejszą gardziel proszę pana. Wersja r czyli enduro ma kenchina i inne wałki rozrządu!!!! wiem co mówie. I naprawde nie chce sie chwalić ,ze dużo wiem ale jakieś pojęcie mam.
a jak ta rmz-ka? daje rade? kiedys myślałem o rmz ale wolał bym cos czym mozna wyjechać na ulice do miasta
co to za wersja r jakaś nowa najwyraźniej blond w druku ;]
kolega chcę sobie kupić normalne supermoto a nie rakietę
mam 2 rmz 450 w supermoto i spisują się idealnie
tak,masz racje enduro to wersja E.przepraszam
zastanawiam sie nad crf 450 bo ciągle brakuje mi mocy na mieście.
niedługo sprzedaje rmz 450 już zarejestrowana na kołach enduro jak będziesz miał jakieś pytania to na pw
ciężko było zarejstrować?
Na drz 400sm to mozna jeździc po bułki do sklepu
Może i tak to wygląda ale z racji tego ze to będzie moje pierwsze moto raczej nie odczuje braku mocy. A następną sprawa to okresy miedzy serwisami , chyba niema drugiego sma o tej wadze z tak tanim serwisem? Chyba że się mylę to mnie poprawcie
Dobry wybór
Przy drz nic nie będziesz musial robić tylko sprawdzać olej i lać wache do baku. Miałem drz i moto nic sie nie psuło. tylko trzeba zębatki zmienić,żeby lepien szedl na koło. ja to swoim tylko na kole jeździlem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie drz 400 sm
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 74 zapytań