Temat: przeczytajcie... żal i wkurw !!!
[url]http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/4189[/url]
wystarczy kliknac, przeczytac ... pomoc
www.kolportaz-torun.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » przeczytajcie... żal i wkurw !!!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/4189[/url]
wystarczy kliknac, przeczytac ... pomoc
Takich to powinni strzelać od razu. Nietrybów jeb*nych...
Przelałem 20 pln na pomoc w leczeniu - może niewiele, ale mam nadzieję, że sporo ludzi przeleje również jakieś grosze i uzbiera się z tego jakaś suma.
Co do wypadku, wg mnie jeden podstawowy błąd - ja nigdy nie jeżdżę wolniej niż samochody, właśnie po to, żeby mi nikt w tyłek nie wjechał. Jak już muszę to co chwilę gapię się w lusterka. To co jest przede mną, zależy ode mnie, czy wyhamuję czy nie, to co za mną już niekoniecznie :/
Oby kolega wrócił do zdrowia.
nop, smutna sprawa, też coś wrzucę ... ziarnko do ziarnka...
i ja coś dorzucę
i ja natychmiast dorzucę (jeśli dzisiaj sprzedam Capri) stan mego konta na tą chwilę 1.45 złotego :(
Ale warto nagłośnić sprawę i porozsyłać linki gdzie tylko się da.
i ja natychmiast dorzucę (jeśli dzisiaj sprzedam Capri) stan mego konta na tą chwilę 1.45 złotego :(
Ale warto nagłośnić sprawę i porozsyłać linki gdzie tylko się da.
ja 1.6 zł ;x
Ale do Świąt coś puszczę.
No przykra historia - sam mam niemile wspomnienia ( dzwon z nieswojej winy - stary niemiec ) i dołoze sie pare PLN-ów
A moze by zrobic zrzute i wspomóc chłopaka jako forum supermoto.pl ?
Pomysł dobry a inicjatywa słuszna. Tak by dać przykład innym... jestem za :)
Wczoraj też zrobiłem przelew ~ ! Mam nadzieję ,że znajdzie się duuużo więcej osób do pomocy ~!
znalezione w sieci
"(...) Moi drodzy! Pragnę Wam bardzo podziękować!!! JESTEM W WIELKIM SZOKU... Jak tak dalej pójdzie i wysokość wpłat się drastycznie nie zmniejszy to termin 4-5 tyg do przeprowadzenia mojej operacji staje się bardzo realny. Zresztą taki termin dostałem od neurochirurga, który miałby mnie operować - później zabieg ma jakby co... (...)"
W takich sytuacjach, gdy potrzeba tak pokaźnej sumy... nie trudno o myśli i zwątpienie co te moje 20, 30 czy 40 zł. mu pomoże. jednak warto :)))
No to raczej. Każdy coś rzuci i chłop będzie normalnie żył...
I ja coś dorzucę szybkiego powrotu do zdrowia :)
Moze po prostu Ci co maja ochote przelac kaske niech w tytule wpisza " wspiera supermoto.pl" czy cos w tym stylu.
Moje kilka groszy poszlo.
Pozdrawiam.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » przeczytajcie... żal i wkurw !!!
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 70 zapytań