Temat: KTM LC4 Akrapovic
Wiatm poszukuje wydechu akrapovic do KTM-a lc4 z 2007. Wszystkie oferty mile widziane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KTM LC4 Akrapovic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wiatm poszukuje wydechu akrapovic do KTM-a lc4 z 2007. Wszystkie oferty mile widziane
Zagadaj do DukeSebo ma/miał (?) Akrapy na sprzedaż.
Dzieki za info. Juz do niego napisalem i czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam
[url]http://www.ebay.co.uk/itm/KTM-690-SMC-ENDURO-R-AKRAPOVIC-TITANIUM-CARBON-SILENCER-76505099000-/120829075728?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1c21f96110#ht_500wt_1202[/url]
Dzieki za info z tym ze ja poszukuje do KTM-a LC4 z podwojnym wydechem.
Tak wiec jak by ktos cos wiedzial czekam na propozycje i jeszcze raz dzieki za odpowiedzi
Sebek ma fajne wydechy [url]http://forum.supermoto.pl/topic18473-s-sprzedam-wydechy-akrapovic-dedykowane-do-ktm-690-sm-dziobal.html[/url]
Tak tylko te sa do 690 a ja posiadam 640 i troche sie roznia wiec nie jestem pewnie czy beda pasowac
Dzięki chłopaki za czujność :)) Sprawdź PW... bo ja o tym że mam wiadomość dowiaduje się z tematu ;)
Wszystko da się dopasować. A najważniejsze jest to czy cena Ci odpowiada ;)
Cinul, masz kolejną wiadomość. Tak jak napisałem z dopasowaniem nie będziesz miał najmniejszego problemu, to jedynie dorobienie redukcji średnicy- twój kolektor a puszka.
Ogarnięty człowiek zrobi to w 2 godziny z przerwą na śniadanie ;)
Tylko nie pytaj o tą usługę w warsztacie szybkiej obsługi, specjalizującym się w wymienianiu klocków hamulcowych w samochodach.;) Zresztą wszystko masz na PW :))
A jak widzisz myślę że ceny moich akrapów do złodziejskich nikt nie zaliczy ;)
Jeśli sprzedam moto z Leo X3 to mogę sprzedać Akrapy. Wydechy zostały ściągnięte z LC4 640 rocznik 2007, ofkors podwójne. Jak coś to wal na PM.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » KTM LC4 Akrapovic
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 81 zapytań