Temat: Honda CR 250 R z 1989
Witam, kiedyś tutaj śmigałem na forum, chyba to było rok temu;) A w tamtym czasie zastanawiałem się jak przerobić Hondę XR 125 L do zawodów SM, no niby próbowałem jakoś po torze pośmigać ale okazało się stanowczo za słabiutkie ;p
Jakiś czas temu postanowiłem kupić sobie Hondzię CR 250 R pod motocross dokłądniej mówiąc, tylko nie kupowałem całości itp.
Kupowałem po części w paczkach ;D Dziwne bo dziwne, aleee eee tam ;p Każdy element tego bike'a starannie przerabiałem, czyściłem i malowałem proszkowo, bo w końcu lakiernia to rodzinna firemka, więc sobie dłubałem ;p
Mam prawie wszystko nowe, mimo iż posiadałem kompletny zestaw do złożenia, czyli nawet śruby na nowe wymieniałem, tarcze hamulcowe, które były dobre też na nówki poszły ;p
I tak sobie myślałem skoro rajduje w motocrossie to czemu nie zrobić sobie na supermoto ;p
I z tego takie pytanie: czy do modernizacji wystarczą tylko fele?
Mam dodatkowy komplet kół wystarczy, tylko rozebrać je trzeba, żeby piasty dostać i wkręcić do nowych felg ;p
A felgi to myślałem nad takimi:
[url]http://allegro.pl/felga-czarna-supermoto-tyl-4-25x17-olekmotocykl-i1952814925.html[/url]
Więc ktoś rzuci mi jakąś miłą poradą a jakaś Pani buziaczkiem? ;D