Odp: huski 610 SM 2005
a powiedzcie jeszcze jak działa ten drugi kranik który jest z lewej strony ? takie pokrętło..podobno to jakaś litrowa rezerwa paliwa..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » huski 610 SM 2005
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a powiedzcie jeszcze jak działa ten drugi kranik który jest z lewej strony ? takie pokrętło..podobno to jakaś litrowa rezerwa paliwa..
a to jest taki zaworek taki jakby wyrównujący, bo masz w baku garb po srodku jak rama wchodzi w bak tak jakby dwie części baku chyba za bardzo skomplikowałem. Ale chodzi o to zeby nie przechylac moto jak paliwa zabraknie zeby sie z jednej częsci do drugiej przelalo, taki bypass
aa takie coś..ale rozumiem żeby mieć go zakręconego i nie daj boże jak by kiedyś brakło paliwa to można odkręcić i coś powinno polecieć ?
miej zakrecone, jak zabraknie ci paliwa to odkrecasz i lecisz,ale to jest z litr moze nawet niecaly, tak jak kolega wyzej napisal , bak w husce nie jest rowny od spodu tylko podzielony na dwie czesci bo posrodku idzie rama wiec ta czesc paliwa po lewej stronie mozna uznac za rezerwe
Ja to u siebie rozkminiłem tak,że baku nie mam dokręconego i jak czas na rezerwę przelewam z jednej strony do tej,gdzie jest kranik. Niestety,waha droga,każdy mililitr się liczy ;)
buhaha :) nie no, baku nie będę jeszcze odkręcał..poczekam aż pb95 przekroczy 6zł..dzięki za info chłopaki
panowie a powiedzcie mi czy dobry filtr oleju dobrałem ?
[url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MzIyMDEyMA==&bid=104992[/url]
i jeszcze dla pewności ile tam oleju wchodzi ?
sory, ale nie dopchałem się jeszcze do manuala
panowie a powiedzcie mi czy dobry filtr oleju dobrałem ?
[url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=MzIyMDEyMA==&bid=104992[/url]i jeszcze dla pewności ile tam oleju wchodzi ?
sory, ale nie dopchałem się jeszcze do manuala
co do filtra to nie wiem ale olej
AGIP RACING 4T (SAE 10W60) 2 l z filtrem
AGIP RACING 4T (SAE 10W60) 1,8 bez wymiany filtra
Filtr, z HIFLO jest pod nr 154 bodajze ale nie jestem pewien, ten z linku wyglada na taki jak powinien byc ale po mojemu to znajdz na allegro zamiennik hiflo i zadzwon dla pewnosci czy podejdzie. Ceny tez nizsze niz ten ktory pokazałes (kilkanascie zl)
dzięki wielkie
filtr dzisiaj kupiłem 8zł ;)
a z olejem problem jest bo nigdzie na miejscu nie ma agipa
mam namiar na dystrybutora na wrocław..zobaczymy jaką mi cene rzuci
Zobacz u KTMa, tam powinni mieć na miejscu olej MOTOREX 10w60.
dzieki za info..zobacze co mi odpisze dzisiaj ten koles od agipa
a powiedzcie mi jak to jest z tym stanem oleju..w rzędówce to wiedziałem kiedy jest mało itd
tutaj jak moto jest zimne i stoi mniej więcej w pione to olej w oczku jest na minimum i to takim sporym..muszę go fest na siebie przechylić żeby coś tam się ruszyło..a jak moto się nagrzeje i zrobie nim kilka km..to jest prawie pod maxa czyli tak jak ma być
w rzędówce aż takiej różnicy nie było
W instrukcji jest napisane! W sm 450 r kontrola poziomu oleju jest na rozgrzanym silniku, więc myślę że tu masz tak samo.
na żywo lepiej wygląda..idealnie nie jest ale w porównaniu do tego co było wcześniej to niebo a ziemia
cześć a gdzie kupiłeś tą czerwoną osłonkę na przewód hamulcowy ?
ewentualnie podaj nazwę/symbol do wyszukania - dzięki
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » huski 610 SM 2005
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 70 zapytań