Temat: oklejanie oslonek wydechu
siema wszystkim,
co myslicie,
jezeli okleje folia carbon 3M te oslonki wydechu, to stopi sie ta okleina ?
wydawalo mi sie ze temperatura nie jest mega wysoka, bo bez problem mozna ich reka dotknac...
co myslicie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » oklejanie oslonek wydechu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
siema wszystkim,
co myslicie,
jezeli okleje folia carbon 3M te oslonki wydechu, to stopi sie ta okleina ?
wydawalo mi sie ze temperatura nie jest mega wysoka, bo bez problem mozna ich reka dotknac...
co myslicie ?
jeśli się nie stopi to musisz wziąć pod uwagę, że może się kurczyć pod wpływem ciepła, ale próbować można ;)
moze zamiast oklejania zrobic hydrografike, ta na pewno sie nie zluszczy ani nie stopnieje
no to sprawdze moze ta hydrografike. Moze faktycznie da rade :)
a moze poprostu zagadac do lokalnego dilera i kupic karbonowe ?
Zanim "dojdziemy" z tym tematem do 10 strony... zejdź do garażu przyklej kawałek na próbę i zrób tak 50 km.
Tym prostym sposobem rozwiążemy zagadkę enigmy !!
Nie musisz dziękować, nie pomagam dla rozgłosu ;)
Myślę że szkoda energii na takie tam. Pomaluj proszkiem jak musisz miec czarne, albo lepiej wydaj te parę groszy na benę i napierdalaj. Tyle
Fistach, proponuje Ci wizyte na Zakliki z Mydnik i zamówienie akcesoryjnych karbonowych a nie wioskowanie ;P chłopcze stac Cie, chocby miały byc z platyny :P
karbonowe u dealera 600zl..... szkoda kasy. Malne na czarno najzwyzej i kij...
kwkm, wez mnie nie wku*wiaj !! kto spi na forsie to spi !!
Ja polecam hydrografike :) Chociaz sposob Seby tez nie jest najgorszy, a wrecz najlepszy z tych wszystkich tutaj podanych :)
P.S
Z Krakowa jestes, wiec moze ustawimy sie kiedys polatac? Moze nie mam niewiadomo jakiego sprzetu, ale moze polatamy, oczywiscie jak chcesz :P
Na latanie Kraków okolice tutaj [url]http://forum.supermoto.pl/topic17151-terror-krakow-okolice-p2.html[/url] się zgadujmy, czas kiedyś odświerzyc ten temat.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » oklejanie oslonek wydechu
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 71 zapytań