1 Ostatnio edytowany przez sabek_d (2011-11-20 14:02:53)

Temat: Sprzedam Husqvarna SM570R

Witam
Sprzedam moja huske
link: [url]http://allegro.pl/motocykl-i1936162840.html[/url]
jak ktos bedzie zainteresowany ( w co wątpię), to dzwonić pytać:) nie gryzę.

Ewentualnie zamiana wchodzi w grę na coś normalnego.

SM570R była a teraz???

2

Odp: Sprzedam Husqvarna SM570R

7 letni i tylko 4 tysiaki przebiegu coś nie halo

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3

Może i nie halo przebieg podałem orientacyjnie gdyż licznik wymieniłem na nowy a stary który posiadam się skasował, jak mi nie wierzysz to zapytaj kolegow z forum ile dunlop sportmax d 200 chypa tam był wytrzymuje z tylu w takim moto, według mooich danych od 2000 do 4000, a po oponie przedniej wnioskuje ze ma bardzo mało przejechane bo zostało ok 4mm bieżnika (mówię oczywiście o oryginalnej oponie dot 2003r)
krótki opis moto
moto z vinu 2004 pierwsza rej w Szwajcarii 2005 i taka data produkcji widnieje w dowodzie szwajcarskim i polskim (xero wszystkich papierów do wglądu). Pewien pan kupił sobie to moto dał po gazie asfalt uderzył go w plecy i postanowił się z nim rozstać.
Wymieniony był za dupek czy tam tylny błotnik jak kto woli i moto przyjechało na zamówienie do pl w 2006r.
Lecz nowy właściciel moto tez przeszacował i bardzo szybko u pana który mu to moto sprzedał zmienił go ja kawe zxr 750 chyba.
I tak huska czekała aż do 2009 roku kiedy to ja ja kupiłem i zarejestrowałem w polsce jako pierwszy właściciel.
Kupując ten motor praktycznie wszystko było w oryginale oprócz wspomnianego za dupka i lampy tylnej.
Oponę tylna wymieniłem po jakiś 300km od kupna (wyszły sznurki) a przód wymieniłem profilaktycznie gdyż już guma była stara i nie trzymała się opona tak jak powinna stara oponę mam do wglądu. Napęd tarcze klocki wszystko w oryginale, napięcie łańcucha jest przy końcu bo wymieniłem zembatkę z 17z na 15 bo się moto nie nadawało na miasto strasznie szarpało, kto miał ten model ten wie o czym mówię. Aha moto ma pierdyknięcie gdyż posiada gaźnik mikuini tmr40  z plaska przepustnicą i pompką.

SM570R była a teraz???

4

sabek_d napisał/a:

Witam
Sprzedam moja huske
link: [url]http://allegro.pl/motocykl-i1936162840.html[/url]
jak ktos bedzie zainteresowany ( w co wątpię), to dzwonić pytać:) nie gryzę.

Ewentualnie zamiana wchodzi w grę na coś normalnego.

SM570R była a teraz???

5

poszlo pw , piszę bo u mnie się nic nie wyświetla ,że mam bądź nie wiadomości priv. po "super zmianach" ...

6

dj-mati napisał/a:

poszlo pw , piszę bo u mnie się nic nie wyświetla ,że mam bądź nie wiadomości priv. po "super zmianach" ...

Odpisałem

SM570R była a teraz???

7

Pewnikiem ten motor pochodzi z Lublina i byl prawie bez przebiegu ale po przejazdzczce owiewki chcialy odfrunąć...Oglądałem go jakieś dwa lata temy i miał jakies 2000km ale ściemą pachniał  ale głowy sobie nie dam urwać czasami bywają códa

8 Ostatnio edytowany przez sabek_d (2011-11-20 22:07:46)

szubi41 napisał/a:

Pewnikiem ten motor pochodzi z Lublina i byl prawie bez przebiegu ale po przejazdzczce owiewki chcialy odfrunąć...Oglądałem go jakieś dwa lata temy i miał jakies 2000km ale ściemą pachniał  ale głowy sobie nie dam urwać czasami bywają códa

Dokładnie ten sam, owiewki chłodnic ogarnąłem zaraz po zakupie hehe jazda była otwierały się jak klapy w samolocie. Ja od Jarka nic o przebiegu nie słyszałem, tylko po stanie moto stwierdziłem ze ma b.malo przejechane
A cuda się zdarzają bo códa nie (no offence)
Prawda jest taka że tą markę jest ciężko w Polsce sprzedać nie jest ona tak popularna jak KTM, honda czy suzi.
Jeżeli jej nie sprzedam to będzie po prostu stać w garażu ja przez ostatnie dwa lata i czekać na lepsze czasy, a jak powód jest że nie jeżdżę, bardzo prosty pracuję i mieszkam prawie 400km od mojego domu rodzinnego i dopóki nie znajdę sobie i dla moto własnego lokum to z jazdy nici a jechać nią 400km to ja dziękuję, wybrałem się raz 100km Przemyśl Biłgoraj to mi mało D..a nie odpadła

SM570R była a teraz???