1

Temat: 690 smc szuka domu

Hejka
Wrzucilem to do gieldy, ale  to raczej takie badanie rynku ))
Sprzedaje swoje smc i moze ktos z Was bedzie zaintersowany , problem w tym ,ze moto znajduje sie w Irlandii no i cena w przeliczeniu tez nie jest jakas okazyjna , ale to juz nie moja wina ,ze zlotowka tak slabo stoi .
Pare info na szybko
Rok 2008
Przebieg 13400km i rosnie
Cena 4800€  do b.lekkiej negocjacji
Pelen serwis ktm'a ,ksiazka serwisowa ,rachunki itd , troche dodatkow , motocykl w naprawde bardzo dobrej kondycji
Jesli komus chce sie bawic w sprowadzanie motocykla i cena go nie odstrasza ...
Mysle,ze nie bede mial problemu ze sprzedaniem  go tutaj u siebie ,pomyslalem tylko ,ze moze ktos z Was chcialby przygarnac pomarancze pod choinke ;-))
pzdr
marcin

http://i488.photobucket.com/albums/rr247/boruch66/DSCF3329-1.jpg

sześćset dziewięćdziesiąt smc (w sercu)

2 Ostatnio edytowany przez Qbek (2011-11-17 18:48:27)

Odp: 690 smc szuka domu

mart napisał/a:

pomyslalem tylko ,ze moze ktos z Was chcialby przygarnac pomarancze pod choinke ;-))

Jak dajesz jako prezent to pierwszy :D

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

3

wyslalem PW.

4

Świety Mikołaju....

Elegancki. Mozesz mi powiedziec jak zrobiles takie felgi z "tribale" (Jesli dobrze widzie)

5

Aleksander.mx napisał/a:

Świety Mikołaju....

Elegancki. Mozesz mi powiedziec jak zrobiles takie felgi z "tribale" (Jesli dobrze widzie)

Na ebayu są specjalne okleiny do kół: KTM, Suzuki, Yamaha, Honda.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

Haker jak sie to nazywa ?

motoslide.com

7

piękny sześć dziewięć zero szkoda że mnie jeszcze na takiego nie stać : (

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

8

Barteksm napisał/a:

Haker jak sie to nazywa ?

[url]http://www.ebay.pl/sch/stick_man/m.html?hash=item25693287af&item=160678709167&pt=FR_JG_Moto_Pi%C3%A8ces&_trksid=p4340.l2562[/url]

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

9 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-11-17 20:17:20)

Fajne , jednakże wydaje mi się , że cena jest przesadzona . Może jakieś nasze rodzime firmy np. blitz zaczną coś takiego robić o pare zł taniej . Nie zmienia to faktu , że wygląda to bardzo ciekawie .

ĄĘ

motoslide.com

10

A co tam masz na liście wyposażenia oprócz Akrapa i tych karbonowych osłonek?

A nie wybierasz się do starego kraju? Mógłbyś go zabrać.

Znasz może koszt przesłania moto do PL np. DHL lub coś takiego?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

11

gierwi napisał/a:

Wiem że np w Anglii kosztuje to ok. 200 funtów.
Więc tam będzie podobnie.

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

12

Firma transportowa / spedycyjna  bez problemu za 800 zł :)

KTM DUKE - był :(   co nastepne ............???
Znow jest DUKE :)  a nastepne juz w kolejce SMC R  :)

13 Ostatnio edytowany przez mart (2011-11-18 00:59:00)

gierwi napisał/a:

Wiec tak , koszt to jakies 150-200 euro za transport moze cos taniej ,ale nie sadze .
Co do dodatkowych rzeczy to bardziej wizualnie niz jakies grubsze mody , jak go nie sprzedam to wrzuce Evo 1 kit i tyle.
Jak dla mnie mocy wystarczajaco.
Jest tam pare pierdol dodatkowych, jak ktos bedzie zainteresowany to wszystko ladnie opisze , historie serwisowa itd
Sprzedaje tylko dlatego ,ze jednak potrzebuje drugiego motocykla , napewno zostane w SM bo naprwde uzaleznia ,ale chce wrocic na  sporta ,moze jakis naked.
Poprostu nie mam srodkow na drugi motocykl wiec pewnie kupie jakies dwa tansze moze 520/525 plus cos typowo do zapie... ,zobaczymy
Szkoda mi tego smc , bo naprawde zadbana sztuka ,ale co  robic ... ciagnie mnie zeby wrocic na typowo drogowe moto
Chcialem wybrac sie ze znajomymi na moto do PL w przyszlym roku ,a na kacie raczej ciezko.
Jesli masz/macie  jakies pytania chetnie odpowiem .

14

mart napisał/a:

Chcialem wybrac sie ze znajomymi na moto do PL w przyszlym roku ,a na kacie raczej ciezko.

To tylko zależy od tego czy masz cierpliwych znajomych i dolną część pleców ze stali...

Kumple byli latem na Lofotach i spotkali tam typów którzy jechali z Walencji na Katach SM 690. O pomyłce nie ma mowy - widziałem fotki. To 4300 km w jedną stronę - zastanawiam się czy robili w drodze powrotnej przegląd ;-)

15

To podziwiam  , mi tylek wysiada juz po 100-150 km , 4300 masakracja !! Nie wiem ale chyba w sm 690 jest troche wygodniejsza kanapa.
... apropo  serwisu to ponoc w nowym 690 SMC-R serwis przewiduja co 10 tys , ciekawe ...