16

Odp: LEAT EVS RC EVOLUTION - czy warto?

mowisz kolego ze alpina za droga jak na to co oferuja?? Do czasu, kolega ostatnio zlamal obojczyk dzieki LEATT CLUB I, a taki niby dobry. Na necie tez kraza opinie o zlamanych obojczykach. Mimo ze alpina wyglada jak zabawka w porownaniu z leatt to i tak polecam, z tego wlasnie wzgledu :/

17

Złamał obojczyk bo glebnął, a nie dzięki leatt... . Obojczyk można naprawić, uszkodzony kręgosłup już trudniej.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

18

ja złamałem kiedyś obojczyk na motocyklu a to była honda więc wniosek stad taki, że honda łamie obojczyki ;)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

19

hehehe :)  Skoro złamał obojczyk to wniosek taki : głowa zrobiła taki napór na leata ze ten przekazał swoją energię na oboczyk i go złamał- przez to ze był leat głowa nie "dociągnęła" do obojczyka i kark nadal jest cały.

opowiem wam historyjke...
Mój znajomy- znany wam bądź nie - wielokrotny mistrz polski Mx miał twarde lądowanie na hopie (za krótki lot) , połamał sobie nadgarstki ( a może jeden nie pamiętam ) ale mówił, że gdyby nie leat to pewnie by juz tu nie siedział...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

20

Bondek napisał/a:

ja złamałem kiedyś obojczyk na motocyklu a to była honda więc wniosek stad taki, że honda łamie obojczyki ;)

Kurde a tak sie napalilem na Honde :/.

Wiem ze lepiej zlamac obojczyk niz kark, ale za ta sama kase mozesz miec Alpine ktora wziela pod uwage to ze jest cos takiego co nazywa sie obojczyk, i miec wszystko w calosci.

TEGMA wnioskuje ze to albo Mańk albo Zdunek??