Odp: Smc 690 2008
kupujac w ciemno (bez wczesniejszych ogledzin) to wcale nie jakas super cena...
jak dobrze czaisz to i za dwie dyszki z akrapem wychaczysz :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Smc 690 2008
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
leski napisał/a:subek napisał/a:Patrząc po loginie to zarejestrował się chwilę przede mną, więc pewnie się czaił na sprzęta, a nie jakiś handlarz. Ale moment wyczuł niech go szlag trafi...
Bo licytowałeś jak pipa, podbijać o 100zł godzine przed zakończeniem, a kupił handlarz. Jak byś siedział cicho może byś i wygrał do tej kwoty. A tak mozesz odkupić go na allegro za 22000 hehe
Magia aukcji online.
Bo ja handlarz jestem i się znam na tym :) Na koniec automat ustawiłem ale wszystko rozegrało się w ostatniej sekundzie i nie miałem czasu na reakcje :/
PS. Teraz to w dupie mam allegro i zamówię SMC R w przyszłym roku.
Handlarz przyuważył że popyt jest i ustawił na koniec wysoki automat co by go nie zdążyli przebić.
Sam się czaiłem na ten sprzęt ale pod warunkiem że pójdzie mocno okazyjnie. Kupić nacieszyć się na lato sprzedać z zyskiem lub chociaż bez straty. Ale widząc 15 dzień przed końcem dałem sobie spokój, wiedząc że sie skończy na takiej sumie
Motocykl ładny ale opony na start, plus za chwilę napęd. Wiec zrobiła się słaba okazja. No może dla kogoś kto by nim chciał jeździć kilka sezonów
Jest 690 enduro z akrapem + minimalnym przebiegiem za cene nie wiele wyższą. Na pewno bardziej uniwersalny, a przy opcji + koła SM już fajne 2w1
opony i naped jeszcze byl ok, bez problemu. jednak tez mysle, ze wzial ktos dla siebie a nie handlarz. bo co to za interes: realna wartosc zalozmy 22000 w sezonie. oplaty i rejestracja, dochodowy i inne bzdury. wiec musialby sie bujac ze sprzetem dla zarobku 1000-1500 zl? bez sensu, raczej ktos dla siebie wylapal.
tylko wersja enduro jest w zakupie tansza od sm...no i jednak sa roznice (hamulce, przelozenia i inne drobiazgi)
skotniol nie wiele drozej sprzedawal nowszy rocznikowo, mniej kilosow + mody...
Jak dla siebie to jeszcze ok, na pewno sprzęt pewny, więc za brak ryzyka warto dopłacić. Na handel raczej gówniany interes patrząc jak się sprzedają np SM 690 (co prawda nie ma co porównywać). Wiszą twardo po rok czasu. Ceny sie wahają góra dół. hehe
Jak handlarz wziął to za jakiś czas się pokaże na allegro z przebiegiem mniejszym o jedno zero :) A jak dla siebie miałbym brać za dwie dyszki to wolałbym jednak dołożyć do tego [url]http://motoallegro.pl/ktm-690-smc-akrapovic-2010-gwarancja-salon-polska-i1934486402.html[/url].
Jak handlarz wziął to za jakiś czas się pokaże na allegro z przebiegiem mniejszym o jedno zero :) A jak dla siebie miałbym brać za dwie dyszki to wolałbym jednak dołożyć do tego [url]http://motoallegro.pl/ktm-690-smc-akrapovic-2010-gwarancja-salon-polska-i1934486402.html[/url].
tez go ogladalem wlasnie i uznalem ze cena 19500 jest cena ok za moj byly, na handel sie nie nadaje taka cena...wiec zobaczymy, moze sie ktos pojawi nowy tutaj?
dobra, musze czegos taniego na weekendy poszukac, niby nie jezdze ale przejazdzki weekendowe wskazane jednak:P
też obstawiam osobę handlującą , także licytowałem ale uważam ,że został sprzedany drożej niż warty
Nie rozumiem ,czemu 3 letni sprzęt miałby kosztować więcej niż 50 % nowego ???
Ci co mają powystawiane 25 tyś za 2008 rok to pewnie w tej cenie na pewno nie sprzedadzą pomimo tych wydechów etc
w sumie śmiesznie można było go kupić od właściciela za 18 tyś a może i taniej :)
Cieply ile kosztował Cię ten kredyt ?
pozdr
nie wiem ile, w sumie w kredycie placisz za komfort psychiczny i zabawe. kredyt to dobro luksusowe, jak mnie rozlicza to bede wiedzial ile dokladnie. w kazdym razie na ogol wychodzi sie na zero...zatem raty to taka oplata za dzierzawe po prostu:)
od wlascicela mozna bylo go kupic za 16 tysi nawet, ale wlasciciel (ja) mial dosc banku, ktory kombinowal....i bylo ryzyko ze przez jakis papier kupoujacy da kase do banku i nie zobaczy sprzetu przez pol roku, zatem tak bylo pewniej i wlasciwiej. w efekcie korzystniej dla mnie
wydechy z allegro traktuje jako mily dodatek, ale nie podnoszacy wartosci, a juz na pewno nie o 5 tysiecy;).
cena jest uczciwa, bo niby 3 letni, ale liczy sie stan nie rocznik w takich przypadkach...ale to moje zdanie
Proszę Cię !
Proszę Cię !
o co prosisz;)?
Sam miałem moto w kredycie w tym samym banku i nie było problemów z wcześniejszą spłatą części lub całości kredytu. Chyba że była egzekucja na moto z powodu zaległości w spłatach.
Tak więc proszę Cię żebyś nie opowiadał bajek.
Sam miałem moto w kredycie w tym samym banku i nie było problemów z wcześniejszą spłatą części lub całości kredytu. Chyba że była egzekucja na moto z powodu zaległości w spłatach.
Tak więc proszę Cię żebyś nie opowiadał bajek.
Zbych jest zły, Zbych ma bardzo ostre kły...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Smc 690 2008
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 79 zapytań