Temat: LEAT EVS RC EVOLUTION - czy warto?
warte to coś czy gruz?
ma ktoś jakieś doświadczenia z tym produktem?
[url]http://allegro.pl/evs-rc-evolution-stabilizator-szyi-okazja-ktm-yz-i1901305643.html[/url]
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » LEAT EVS RC EVOLUTION - czy warto?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
warte to coś czy gruz?
ma ktoś jakieś doświadczenia z tym produktem?
[url]http://allegro.pl/evs-rc-evolution-stabilizator-szyi-okazja-ktm-yz-i1901305643.html[/url]
w intermotors mają teraz wyprzedaż
[url]http://www.intermotors.pl/pliki/File/MOTOCYKLE/intermotors_gazetka_ok.pdf[/url]
zawsze to kilka dyszek mniej....
zastanawiam się tylko jak ty to założysz na kombinezon z garbem....
franz- sprawdziłem rozne usztywniacze przed zakupem swojego i najlepszym wyborem jest leat. Evs to taki bardziej rozbudowany kołnierz taki jak te za 100 zl. Alpine za drogi jak na to co oferuje. Zamiast evs lepiej dołożyć pare zl i kupić najtańszego leat... I tak jak bondek napisal evs chyba nie łączy sie z garbem. Leat tak
no własnie chce coś na teraz, do fruwania w terenie i do kombi (z garbem), ten evs wydaje mi sie ze podejdzie pod "garba"
masz jakiś link do tego cuda co Ty masz Tegma?
Ja mam takiego [url]http://www.leatt-brace.com/index.php/choose-your-sport/enduro/leatt-gpx-club-ii[/url]
Ale wystarczy jak kupisz model Adventure 2
weź najtanszego LEATT BRACE jeżdzę w takim cały czas zakładam do buzera do kurtki i do kombi ( nie mam garba ). Na poczatku musiałem sie przyzwyczaić teraz nie umiem bez tego jeździć :)
Już mnie nie boli kark po wysiadce
Potwierdzam :)
Też sie tak przyzwyczailem ( psychicznie ), że nie potrafię jeździć bez tego G....
weź najtanszego LEATT BRACE jeżdzę w takim cały czas zakładam do buzera do kurtki i do kombi ( nie mam garba ). Na poczatku musiałem sie przyzwyczaić teraz nie umiem bez tego jeździć :)
Już mnie nie boli kark po wysiadce
ale leatt'a używacie tylko w trakcie jazdy po torze i offroadzie ? czy może też na szosie ?
ja po drodze nie jeżdze ale jak bym jezdził to chyba w leat. przy jakims uderzeniu w auto karku nie złamiesz , tak samo przy upadku, a wogóle tego nie czujesz jak masz założone.
A nie ogranicza ruchu głowy na boki podczas ewentualnego oglądania sie na boki, co w ruchu miejskim może przeszkadzać?
nie - wogóle
głową wokół własnej osi kręcisz bez problemu,
ograniczone ruchy są w kierunku szyi i pleców, oraz częściowo ograniczone ruchy głowy w kierunku barków. w czasie zawodów nie było żadnego problemu z oglądaniem się do tyłu
nie - wogóle
głową wokół własnej osi kręcisz bez problemu,ograniczone ruchy są w kierunku szyi i pleców, oraz częściowo ograniczone ruchy głowy w kierunku barków. w czasie zawodów nie było żadnego problemu z oglądaniem się do tyłu
czyli teoretycznie w ruchu miejskim może być ok,
ale niestety nikt nie używa tego do jazdy po mieście ?
znalazłem takie info na jednym z forów w usa
"You can move you're head... But Not like you should be able to.. I turn around checking for cops all the time would never be able to do that with it on."
"Back to the point... MX They are amazing and i would not want to ride with out it... On the street I would never ride with it.. MAYBE in the lot... But i dont think its really needed."
W ruchu miejskim wszystko jedno jak można być przejechanym przez ciężarówkę to nic nie pomoże.
Jazda po ulicy to jakiś hardcore dla mnie każdy chce Cie przejechać.
Mi ogranicza obracanie głową musze się obrócić całym tłowiem żeby zobaczyć co się stało z tymi co jechali za mną to pewnie kwestja integracji z buzerem.
Mi ogranicza obracanie głową musze się obrócić całym tłowiem żeby zobaczyć co się stało z tymi co jechali za mną to pewnie kwestja integracji z buzerem.
Mam identyczne odczucia z ograniczeniem ruchów. Choć niewątpliwie z czasem coraz bardziej się człowiek z tym integruje i dziwnie się jeździ potem na "pusto".
ja nie używam buzera moze dlatego leat w jakims stopniu pracuje na kombi
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » LEAT EVS RC EVOLUTION - czy warto?
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 78 zapytań