Temat: Sprzedam Alfa Romeo 156 2000rok 3.0 V6 24v - uszkodzona
Witam... tak jak w opisie...
Więcej zdjęć wyślę na maila.
[url]http://allegro.pl/alfa-romeo-156-3-0-v6-24v-i1925192147.html[/url]
Pozdr.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Alfa Romeo 156 2000rok 3.0 V6 24v - uszkodzona
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam... tak jak w opisie...
Więcej zdjęć wyślę na maila.
[url]http://allegro.pl/alfa-romeo-156-3-0-v6-24v-i1925192147.html[/url]
Pozdr.
za 16 tysiecy ??
[url]http://allegro.pl/alfa-romeo-156-1-8-twin-spark-17-xenon-i1900543864.html[/url]
ja swoja tez z checia sprzedam :D
Ile proponujesz? heh
Przy 16 nie będę się upierał :)
Przemyślę każdą ofertę.
nie no troche mnie zdziwiło ze ty swoja za 16 wystawiłeś i to jeszcze troszke uszkodzona :)
Ja za swoja jak dostane 7k to bede szczesliwy bo juz sie z nia bujam z 2 miesiace
Trochę ją doinwestowałem, wystawiłem za tyle... będę miał z czego schodzić w razie co, negocjować trzeba :)
no własnie przeczytałem ze troche w nia włożyłeś :) ja swoja tez mam lekko kręcona typu: powiekszone kanały wydechowe i ssace dobrze wypolerowane na lustro, polerowane zawory, głowica sporo splanowana, denka tłoków tez dosyc spolerowane, strumienica, wszystko sam poolerowałem jako ze mam na podwórku zakład w sumie to ojca zakład i sam sobie wszystko zrobiłem :) powiedzmy ze 156 2.0 ma problemy lekkie :))
Widzę, że nie jestem sam w gronie użytkowników 156 na forum:) Tyle, że ja dla odmiany 2.0 JTS.
Patryk, co do tych "xenonów", które dumnie wymieniłeś w aukcji to nie znam Cię, ale za te Hidy (Twoim zdaniem xenony) bez przerobienia lamp na soczewkowe to życzę jak najszybszego zabrania dowodu. Jeżdżę bardzo dużo w nocy ( przy zawodowych kierowcach to i tak całe nic ) i nic na drodze nie wkurza bardziej niż te jebane niesamowicie oślepiające lasery zamontowane w zwykłych odbłyśnikowych reflektorach....
A, żeby nie robić offtopu, to niestety chyba w Pl będzie ciężko o osobę, która doceni wkłady pracy jaki wykonałeś ze swapem. A na pewno moim zdaniem lepiej na tym wyjdziesz, jak sam je naprawisz, a do sprzedaży wystawisz już gotowe, zrobione auto:) Bo na pierwszy rzut oka nie wygląda to tak kolorowo jak opisujesz (1000zł naprawa). W każdym bądź razie, powodzenia w sprzedaży:)
Patryk, co do tych "xenonów", które dumnie wymieniłeś w aukcji to nie znam Cię, ale za te Hidy (Twoim zdaniem xenony) bez przerobienia lamp na soczewkowe to życzę jak najszybszego zabrania dowodu. Jeżdżę bardzo dużo w nocy ( przy zawodowych kierowcach to i tak całe nic ) i nic na drodze nie wkurza bardziej niż te jebane niesamowicie oślepiające lasery zamontowane w zwykłych odbłyśnikowych reflektorach....
Zgodzę się z przedmówcą... nic bardziej nie rozpierdala na drodze. Budzi to we mnie nieopisaną agresję, mijanie takiego ch***a zmuszającego mnie do mrużenia oczu. !!!
Ale ja nie jestem z tych co wszystko tłumią w sobie ;) Często się odpłacam tym samym... potrafię przemówić do rozsądku takiemu TUNINGOWCOWI równocześnie ucząc go pokory ;) oo tak :)))
Patryka alfa to nic bo on ma już supermoto , ale Macka alfa musi sie sprzedać , żeby kupił supermoto , gdyby tak było nareszcie miał bym solidną osobe na supermoto w miescie :D
Widzę, że nie jestem sam w gronie użytkowników 156 na forum:) Tyle, że ja dla odmiany 2.0 JTS.
A, żeby nie robić offtopu, to niestety chyba w Pl będzie ciężko o osobę, która doceni wkłady pracy jaki wykonałeś ze swapem. A na pewno moim zdaniem lepiej na tym wyjdziesz, jak sam je naprawisz, a do sprzedaży wystawisz już gotowe, zrobione auto:) Bo na pierwszy rzut oka nie wygląda to tak kolorowo jak opisujesz (1000zł naprawa). W każdym bądź razie, powodzenia w sprzedaży:)
Ta... kasę na remont też trzeba mieć, a na etapie wykańczania domu nie jest to takie proste, są priorytety. Nie upieram się przy takiej kasie, rozpatrzę takie oferty jakie będą. Nie wiem ile naprawa, czy 1000 czy 2000, bo pierwszy raz maska mi się otworzyła, jeszcze dachu nie klepałem, a potem bede miał zarzuty że była dachowana jak zobaczą malowanie, na jedno wyjdzie... jak starczy na SM to sprzedaje ;)))
Co do xenonów to mam takie samo zdanie, wpienia mnie to chętnie bym zamalował na postoju czarnym sprayem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Alfa Romeo 156 2000rok 3.0 V6 24v - uszkodzona
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 78 zapytań