Temat: [K]Ktm EXC 530
Cześć,
w najbliższym czasie planuje zakup motonga. Wybór padł na ktma. Szukam czegoś od '05 najlepiej już z pakietem sm :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Ktm EXC 530
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
w najbliższym czasie planuje zakup motonga. Wybór padł na ktma. Szukam czegoś od '05 najlepiej już z pakietem sm :P
Poczytaj dokładnie o 530 ponieważ jest to troche felerny model, podobno 525 jest wytrzymalszy. Ja miałem ten sam dylemat gdyż iż w końcu 530 2008-09r stoją na alledrogo w podobnych cenach co 525 2005-06r.
te powyzej 2009 roku mozesz smialo brac ;)
Kumpel z forum sprzedaje polecam.
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-530-exc-i1896331310.html[/url]
Szukaj juz przerobionego na SM bo pomarańczowe dodatki drogie ;)
Poczytaj dokładnie o 530 ponieważ jest to troche felerny model, podobno 525 jest wytrzymalszy.
Moze nie felerny ale przez to ze bardziej wyczynowy (lepsze prowadzenie i osiagi) mniej wytrzymały co sie liczy gdy sie jezdzi na codzien. Duzo ciekawszy niz starszy model ale za cene.
te powyzej 2009 roku mozesz smialo brac ;)
Moj tez byl 2009 i nie miałem problemu z wcześniejszych modeli z mieszającymi sie olejami.
Sprzęt byl świetny, i może wytrzymał by tak długo jak rfs'y ale jakas paranoja byla bo wszędzie, ludzie pisali o problemach z tym silnikiem, zaczął dymić troche i sie rozstaliśmy. Pewnie potrzebował pierścieni nowych tylko ale trochę za wcześnie jak dla mnie bo dużo wtedy jeździłem i nie chciałem robić remontu co sezon wiec zmieniłem na LC4.
Piękny byl i troch mi go szkoda :)
Faktycznie odrobiłem pracę domową i stwierdzam, że 525'06-'07 wydaje się lepszym rozwiązaniem. Tomek dzięki za linka, ale na tą chwilę ta sztuka jest poza moim zasięgiem finansowym.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Ktm EXC 530
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 72 zapytań